Alkollü eğlence kanlı bitti!

Saraylı üç arkadaş Çerkezköy'de alkol alıp eğlendikten sonra dönüş yolunda Kapaklı'da tartışmaya başladı. Tartışma sonucu arkadaşlardan Aydın Güngörmez, Leven Gurbet'i

GÜNDEM 14.11.2014 20:16:00 0
Alkollü eğlence kanlı bitti!

İki arkadaşı ile birlikte eğlenmek için Saray’dan Çerkezköy’e gelen Aydın Güngörmez adlı kişi, aldıkları alkolün de etkisiyle henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartıştığı arkadaşı Levent Gurbet’i kalbinden bıçaklayarak öldürdü.  

ALKOLÜN DE ETKİSİYLE TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Olay Kapaklı’da Ulu Cami önünde meydana geldi. İddiaya göre Saray’da balıkçılık yapan Aydın Güngörmez adlı şüpheli, arkadaşları İbrahim U. ve Levent Gurbet ile birlikte eğlenmek için Çerkezköy’e bir bara gitti. Eve dönüş yolunda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Aydın Güngörmez ve Levent Gurbet arasında tartışma çıktı. Levent Gurbet’in kendisini tokatlaması üzerine Kapaklı’da Ulu Cami önünde aracı sağa çeken Aydın Güngörmez, Levent Gurbet’i araçtan indirdi.

KALBİNDEN BIÇAKLADI

Ulu Cami önünde yol ortasında tartışmaya başlayan ikili arasındaki kavganın iyice hararetlenmesi üzerine Aydın Güngörmez, araçta bulunan balıkçı bıçağı ile arkadaşı Levent Gurbet’i kalbinden bıçakladı. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaklaşık 45 dakika boyunca kalbi duran Levenet Gurbet’i kalp masajıyla hayata döndürmeye çalıştı. Gurbet yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 ŞÜPHELİDEN BİRİ TUTUKLANDI

Levent Gurbet’in cenazesi Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza’nın incelemesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Akşam saatlerinde Çerkezköy Adalet Sarayı’na çıkarılan iki şüpheliden İbrahim B. Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza’nın sorgusunun ardından serbest bırakılırken, diğer şüpheli Aydın Güngörmez ise tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan Güngörmez, Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ