Liseler arası turnuva başladı

Türkiye Liseler Arası Fubol Şampiyonası, ilçeler bazındaki turnuvalarla başladı. Kapaklı'da eğitim öğretim veren 4 lisenin yer aldığı gruptaki ilk karşılaşma ise Kapaklı Çok Programlı

GÜNDEM 14.11.2014 11:46:00 0
Liseler arası turnuva başladı

İŞTE KADROLAR

Kapaklı Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi Burak, M. Ali, Sefa, Yusuf, Y. Kılıç, Erdal, Ercan, Engin, Doğan, Serkan ve Hüseyin 11’i ile başlarken; Kapaklı Çok Programlı Lise ise Akın, Berkay, Mücahit, Yunus Emre, Hakan, Erkan, Ozan, Berkay K., Samet, Serdar ve Göksel 11’i ile başladı.

 

KAPAKLI ÇPL KARŞILAŞMADAN 11-2 GALİP AYRILDI

Karşılaşmanın başından sonuna kadar oyuna hakim olan Kapaklı Çok Programlı Lise Futbol Takımı, Serdar (5), Eren (2), Hakan, Berkay, Göksel ve Ozan’ın golleri ile karşılaşmadan 11-2 gibi farklı bir sonuçla galip ayrıldı. Çerkezköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Futbol Takımı’nda oynayan Doğan, karşılaşmanın 62’nci dakikasında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.  

 

ÇOSB, KAPAKLI ANADOLU LİSESİ’Nİ 6-3’LE GEÇTİ

Gruptaki diğer karşılaşmada ise Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Meslek Lisesi Futbol Takımı ile Kapaklı Anadolu Lisesi Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Bu karşılaşma ise ÇOSB Anadolu Teknik Meslek Lisesi Futbol Takımı’nın 6-3’lük galibiyeti ile sonuçlandı. Gruptaki maçların tamamlanmasının ardından ilk ilçelerinde ilk 2’ye kalan takımlar Tekirdağ grubuna katılmaya hak kazanacak. Tekirdağ gruplarındaki ilk karşılaşma ise 9 Aralık tarihinde oynanacak.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ