Çerkezköylü atletler Avrasya'da koşacaklar

Çerkezköylü atletler, Pazar günü yapılacak Avrasya Koşusu'na katılacaklar. Atletlerimiz, "Avrasya koşusunda Çerkezköy'ü en iyi şekilde temsil edeceğiz."dediler

SPOR 14.11.2014 11:43:00 0
Çerkezköylü atletler Avrasya

Çerkezköy’ün medarı iftarı olan atletler, Bahtiyar Karakaş, Cemil Şenel, Hamdi Baygın, İhsan Engin ve Muhsin Aktağ pazar günü İstanbul’da yapılacak olan Avrasya Koşusu’na sıkı şekilde hazırlandıklarını belirttiler.Çerkezköy’ün milli atletleri Avrasya koşusunda da başarılı olacaklarını ifade ettiler.

 

ÇERKEZKÖY’Ü BU YILDA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Çerkezköy’ün yaşlı kurt atletleri bu pazar İstanbul’da yapılacak olan Avrasya koşusuna sıkı şekilde hazırlandıklarını ve her birinin amacının geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda koşuyu tamamlamak olduğunu belirttiler. Karakaş, Şenel, Engin,Baygın ve Aktağ koşuyla ilgili “Bizler Çerkezköylü atletler olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Çerkezköyümüz’ü Avrasya koşusunda en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hazırlıklarımızı ve antrenmanlarımızı tamamladık. Koşu saatini bekliyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda koşuyu tamamlayacağız. Derece alıp almamamız önemli değil önemli olan bu dünyaca ünlü yarışı sonuna kadar tamamlamak.Bizim esas amacımız gençlere örnek olmak ve atletizm sporunu onlara sevdirmek.”diye konuştular.

 

SPONSOR İRMET HOSPİTAL

Bahtiyar Karakaş, her yıl olduğu gibi bu yılda Avrasya koşusunda sponsorlarının İrmet Hospital Hastanesi olduğunu belirtti. Karakaş, Biz Çerkezköylü atletlere her yıl İrmet Hospital sponsor oluyor. Bizlere verdiği destek bizleri son derece memnun ve mutlu ediyor”.dedi.

Cemil Şenel, İhsan Engin ve Muhsin Aktağ, da sponsorlarına teşekkür etti. Atletlerden Hamdi Baygın, “İrmet Hospital’in bu yılki sponsorluğu bizleri son derece memnun etti. Spora katkı ve destekleri nedeniyle İrmet Hospital yönetiminde teşekkür ediyoruz.”dedi.

İrmet Hospital Müdürü Alper Atasoy, İrmet Hospital olarak  spora katkı ve destek vermeyi sürdürdüklerini ve özellikle  her yarışta Çerkezköy’ü temsil eden atletlere sahip çıkarak onlara sponsor olmaktan da mutluluk duyduklarını ve bu yılda Çerkezköylü atletlerin Avrasya koşusunda başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.

 

Haber/Seyit SÜREN