Büyükşehir Tekirdağ'ın kurtuluşunu kutladı

Dün Süleymanpaşa Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunu iki farklı adlar altında kutladı

GÜNDEM 13.11.2014 16:47:00 0
Büyükşehir Tekirdağ

Bugüne kadar Tekirdağ’ın Kurtuluşu adıyla düzenlenen kurtuluş etkinlikleri, 92. yıldönümünde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen programda “Süleymanpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşu” adıyla kutlandı. Programa katılan ve Vali Ali Yerlikaya ile birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı Süleymanpaşa’nın kurtuluş günü nedeniyle tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra Belediye Basın Müdürlüğü aracılığıyla, “92. Kurtuluş Yıldönümümüzü Kutladık” başlığıyla açıklama yaptı.

 

92. KURTULUŞ YILDÖNÜMÜMÜZÜ KUTLADIK

Bu başlıkla yapılan açıklamada şunlara yer verildi: “Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılı yapılan çeşitli törenlerle kutlandı. Kutlama törenleri Gündoğdu Mahallesi Şehitlik Tepesi’ndeki anıta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Yazan tarafından çelenk konulması ile başladı. Buradaki törene Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları, bazı daire başkanları ve daire müdürleri de katıldı.”

 

Marmara Haber