TAÇDER ilk kadın kahveciler odası başkanını ziyaret etti

Çorlu'da faaliyet gösteren Trakya Yıldırım Aktif Çalışanlar Derneği (TAÇDER) yönetim kurulu üyeleri, Türkiye'nin ilk kadın Kahveciler Odası Başkanı seçilen, Çorlu Kahveciler Odası BaÅ

GÜNDEM 13.11.2014 16:42:00 0
TAÇDER ilk kadın kahveciler odası başkanını ziyaret etti

ÜYELERİMİZ SAYESİNDE BURADAYIM

TAÇDER yönetim kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyarette konuşan Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz, ziyaretten dolayı teşekkür etti. Filiz, "Türkiye’de 110 odanın içinde ilk bayan kahveciler odası başkanı seçildim. Gururluyum, onurluyum, üyelerimizin sayesinde buradayım, oda olarak Türkiye Kahveciler Federasyonu’na bağlıyız, odamıza kayıtlı bine yakın üyemiz var, hepsine buradan çok teşekkür ediyorum, ben de sizin derneğinizi en kısa zamanda ziyaret etmek istiyorum." dedi.

 

YAŞADIĞIMIZ BÖLGEMİZ İÇİN NELER YAPABİLİRİZ DİYE ZİYARETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

TAÇDER Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çakar da Türkiye'nin ilk kadın kahveciler odası başkanı unvanını alan Çorlu Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz’i tebrik ettiğini belirterek, görevinde başarılar diledi. Başkan Çakar, "İnşallah bundan sonra da yapacağımız ziyaretlerle hem sivil toplum kuruluşlarını tanımak hem de karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak 'yaşadığımız bölge için neler yapabiliriz' demek için ziyaretlerimize devam etmek istiyoruz.”diye konuştu.