Sizler Türkiye'de bir güçsünüz!

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Hasan Demir, engellilerin önemine vurgu yapmak için işte bu sözleri kullandı

GÜNDEM 12.11.2014 18:06:00 0
Sizler Türkiye

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ilçe yönetim kurulu üyelerinden Ebru Alaca, Hilmiye Terzi, Mümin Uslu ve Selçuk durmuş ile birlikte dün saat 14.30’da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret etti. CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Demir ve yönetim kurulu üyelerini Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Şube Başkan Yardımcısı Sakine Arslan, Şube Mali Sekreteri Şengül Civan, Şube Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Meral Dağasan ve şube yönetim kurulu üyesi Oğuz Gökdemir kapıda karşıladı.

EKİP RUHUYLA GÜZEL İŞLER YAPIYORUZ

CHP’lileri karşılayan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Ziyaretiniz bizleri mutlu etti.”dedi. Çetinkaya şöyle devam etti: “Çerkezköy Sakatlar Derneği olarak yönetim kurulumuz başta olmak üzere tüm üyelerimizle birlikte tam bir birlik ve beraberlik içinde biz bir ekibiz. Ekip ruhuyla yürüttüğümüz çalışmalarla başarılı oluyoruz. Bu gün derneğimizin başarısı bizlerin ekip ruhuyla yaptığı çalışmaların bir neticesidir. Başarılı olmak bizleri mutlu ediyor. Biz dernek olarak, derneğimiz kuruluncaya kadar sokağa çıkamayan engellilerimizi, bir çatı altında topladık. Onların hem sokağa çıkmasını sağlamaktayız, hem de sosyal aktivitelerle de bir şeyler yaparak yaşamlarını daha renkli hale getirmelerini. Engellilerinde bir şeyler yaptıklarını ve de yapabildiklerini ortaya koymaktayız. 18 Kasım’da Ankara ziyareti yapmayı düşünüyoruz. Gelin bu ziyareti sizlerle birlikte yapalım. Ankara’ya birlikte gidelim. Anıtkabiri ve milletvekillerimizi birlikte ziyaret edelim.”

SİZLER TÜRKİYE’DE BİR GÜÇSÜNÜZ

Hayrettin Çetinkaya’yı büyük bir dikkatle dinleyen CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ise konuşmasında engellilerin Türkiye’de başlı başına bir güç olduklarını belirtti. Demir şunları kaydetti: “Bu gün sizlere iade-i ziyarette bulunmaktan keyif alıyoruz. Sizler Türkiye’de biz güçsünüz. Seçimlerde oylarınızı bir yere vursanız bir parti kadar oy çıkarırsınız. Sizlerin bir güç olduğunu bizler çok iyi biliyoruz. Sizlerin daha iyi şartlarda yaşamlarınızı sürdürmenizi istiyoruz. Bu nedenle biz bu konuda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin çalışmalarınızı takdir ediyoruz. Sizleri yani burayı ziyaret etmek bizlere büyük keyif veriyor. Sizleri bizlerden farklı görmüyoruz. Sizlerden enerji alıyoruz. Sizlerle bu birlik ve beraberliğimizi sürdürmek gerektiğine inanıyorum ve sizlerle hep dost kalmalıyız. Ben gerek sade vatandaş olarak gerek siyasi olarak sizlere desteğim sürecek ve hep dost kalacağız. Sizlerin en büyük başarısı koordineli çalışmanızdır. Dernek olarak engelli arkadaşları bir araya getirdiniz ve onların tüm sorunlarının çözümü içinde gerekli çalışmaları yaptınız, yapıyorsunuz. Şu an dernek olarak Türkiye’de örnek teşkil eden tek dernek olmanızdan da gurur duyuyoruz.”

FARKINDALIK YARATMAK İSTİYORUZ

Sözlerine Çerkezköy’de her alanda farkındalık yaratmak için çalıştıklarını söyleyerek devam eden CHP İlçe Başkanı Hasan Demir, “Biz siyasi parti olarak ‘İlçemizde bir farkındalık yaratacağız’ dedik. Ve bu yöndeki çalışmalarımızla belediyemiz farkındalık yaratmaya başladı. Bir çok ilçe Çerkezköy’ü örnek alıyor. Biz ‘Halkımızla bütünleşeceğiz’ dedik ve bu bütünlüğü sağladık. Bu bağı daha da perçinlemek için halkımızın tüm kesimlerini kucaklıyoruz, kimseyi de ötekileştirmiyoruz.”diye konuştu.

 

BAYRAĞIMIZI BİRDAHA İNDİRMEK İSTEMİYORUZ

CHP İlçe Başkanı Demir, Çerkezköy Belediye seçimlerine atıfta bulunarak sözlerini şöyle tamamladı: “Çerkezköy’de bayrağımızı bir daha indirmek istemiyoruz. Belediyemizin Kaymakamlık binası önünde başlattığı güzel işler şimdi ilçemizin dört bir yanında hızla yapılıyor. Bu çalışmalar giderekte yayılacak. Genç ve çalışkan halkın her kesimini kucaklayan bir belediye başkanımız var. Belediye Başkanımız Vahap Akay Çerkezköy için bir kazançtır. Biz başkanımızın yanındayız ve çalışmalarına destek veriyoruz. Belediye Başkanımız ilçemizin çok daha iyi yerlere gelmesi için canla başla çalışıyor. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız ve yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Sizlerin çalışmalarında bizler ışık tutuyor.” 

Haber/Seyit SÜREN