Yerlikaya'dan kurtuluş mesajı

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı

GÜNDEM 12.11.2014 16:23:00 0
Yerlikaya

Vali Yerlikaya, kurtuluş mesajında, “Tekirdağ’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümünün sevinç ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.”dedi.

Vali Yerlikaya, mesajında şunlara yer verdi:

Tekirdağ’ımızın düşman işgalinden kurtuluşu, şüphesiz vatanımızın işgal altındaki her karış toprağı gibi büyük mücadeleler neticesinde gerçekleşmiştir. Kısıtlı imkânlarla kazanılan zaferler, aziz milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde bağımsız olarak yaşama tutkusunun bir ifadesidir. Ecdadımızın, bugün bizlerin hür ve müstakil yaşayabilmesi için verdikleri mücadelelerin bilincindeyiz.

 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bu bilinçle, şanlı tarihimizden ilham alarak başta Cumhuriyetimiz olmak üzere kazandığımız bütün milli değerleri korumak, yüceltmek ve yükseltmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizden sonraki nesillerin de aynı şuur ve inançla, bayrağı teslim alacağına da inancımız tamdır. Bu anlamlı günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tekirdağlı hemşehrilerimizin 13 Kasım Kurtuluş Gününü en içten duygularımla kutluyor; sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

 

Marmara Haber