Göcen tavanın altında kalan işçi sevk edildi

Pazar günü Çerkezköy'de yapımı süren Devlet Hastanesi inşaatında yaşanan göçüğün altında kalan Mustafa Töre'nin Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi. Ayrıca

GÜNDEM 11.11.2014 19:08:00 0
Göcen tavanın altında kalan işçi sevk edildi

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yaşanan talihsiz kazasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü’nce açıklama yapıldı. İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Dönmez’in inşaat alanında incelemede bulunduğu belirtilen açıklamada, ağır yaralanan Mustafa Töre’nin Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği bildirildi.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ İNCELEMEDE BULUNDU

İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Olayın gerçekleştiği haberini alan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yavuz Akbulut ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Mustafa Dönmez Çerkezköy Devlet Hastanesi’ in inşaat alanına giderek incelemelerde bulunmuşlar, olay hakkında bilgiler almışlar, hastalarımızı Hastanede ziyaret etmişler ve konu hakkında Valiliğimiz’e gerekli bilgilendirmelerde bulunmuşlardır.”denildi.

DÖRT KİŞİ YARALANDI

İnşaatta yaşanan göçmenin ardından 4 kişinin yaralandığı bilgisi verilen açıklamada, “ Çerkezköy Devlet Hastanesi inşaatında 09.11.2014 tarihinde saat 15.39’ da göçük meydana geldiği, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu görevlileri tarafından Mustafa Töre ‘nin (48 )  olay yerinde değerlendirildiği diğer 3 (üç) hastanın Yunus Öztürk (21 ), Ahmet Töre (28) ve Fatih Töre ’in kendi imkanlarıyla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ ne başvurduğu iletilmiştir. Fatih Töre, Yunus Öztürk ve Ahmet Töre isimli hastalarımızın müşahede altında tutuldukları, tetkiklerinin normal ve genel durumlarının iyi olduğu ve hastaların 11.11.2014 tarihinde taburcu olacağı bilgisi alınmıştır. Mustafa Töre isimli hastamızın durumuyla ilgili yapılan görüşmeler neticesinde 09.11.2014 tarihinde Tekirdağ Devlet Hastanesi’ ne sevkinin yapıldığı bel ve sol ayak bileği kırıkları ile kolunda parçalı kırığın mevcut olduğu öğrenilmiştir. Hastamızın bel ve sol ayak bileğindeki kırıkları için tedavisinin devam ettiği, kolunda oluşan parçalı kırıkların 11.11.2014 tarihinde yapılacak operasyon ile platin takılacağı ve hastamızın genel durumunun şu anda iyi olduğu bilgisi tarafımıza iletilmiştir.”denildi.

Açıklamada son olarak, dün itibariyle Sağlık Bakanlığı’nın Kontrol Heyeti tarafından olay hakkında inceleme başlatıldığı bildirildi.

Marmara Haber