Sizler bizlerin kahramanlarısınız!

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği'ne iade-i ziyarette bulunan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, kendisini ağırlayan gazilere böyle hitap etti

GÜNDEM 11.11.2014 13:18:00 0
Sizler bizlerin kahramanlarısınız!

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz dün saat 17.00’de Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğine iade-i ziyarette bulundu. Kaymakam Gürbüz’ü gaziler, Temsilcilik Binası önünde karşıladı.

 

GAZİLERİ BİR ÇATI ALTINDA TOPLUYORUZ

Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy, Kapaklı olmak üzere bölgedeki gazileri bir çatı altında topladıklarını belirterek, “Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği olarak Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan gazilerimizi bir çatı altında topladık ve toplamaya da devam ediyoruz. Biz gaziler olarak Çerkezköy ilçemizde ve Kapaklı ilçemizde yapılan etkinlikler dışında komşu il ve ilçelerimizin de etkinliklerine katılıyoruz. Dönemin Çerkezköy Belediye Başkanı bize burayı yaptı. Mevcut başkanımızda yardımlarını esirgemiyor.”diye konuştu.

 

SİZLER BİZLERİN KAHRAMANLARISINIZ

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’de, “Güzel bir derneğinizin olduğunu bilmiyordum. Yeriniz güzelmiş. Sizlerin yaşam kalitesinin iyi olmasını istiyoruz. Sizler bizlerin kahramanlarısınız. Sizler  gazilerimiz olarak bizleri onurlandıranlarsınız. Sizleri Kapaklı’da da görmekten onur ve gururu duyuyoruz. Şunu bilmelisiniz ki sizleri çok seviyoruz.”dedi.

 

DEVLETİMİZ KENDİSİ İÇİN MÜCADELE EDENİ UNUTMUYOR

Kaymakam Gürbüz, gazi olmak için yaralanmak gerekmediğini de belirterek, “Gazi olmak için yaralanmak gerekmiyor. O savaşta yer alan ve sağ kalan herkes gazidir. Devletimiz kendisi için mücadele edeni unutmamıştır. Unutmuyor ve şehitlerine olduğu gibi gazilerine de sahip çıkıyor.”diye konuştu.

 

TORUNLARINIZA ANLATACAĞINIZ ÇOK ANILARINIZ VARDIR

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, gazilerin torunlarına çok anlatacak anılarının da olduğunu belirterek, “Gördüğüm kadarıyla hepiniz altmış yaşın üzerindesiniz. Gaziler olarak her birinizin ayrı ayrı bir çok anısı vardır. Bu nedenle torunlarınıza anlatacağınız çok anılarınız vardır. Anılarınız da torunlarınıza ışık tutacaktır.Umuyorum torunlarınız sizlerle çok onur ve gurur duyuyorlardır.”dedi.

 

Marmara Haber/Seyit SÜREN