Çerkezköy'e üç madalya ile döndüler

Ferdi Spor Kulübü 4. Dünya Mücadele Sanatları Festivali'nde 3 birincilik aldı

SPOR 7.11.2014 14:15:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy’de 2011 yılında faaliyete geçen Ferdi Spor Kulübü kurulduğu günden bu yana elde ettiği başarılarına bir yenisini de geçtiğimiz hafta İstanbul Bağcılar İlçesindeki Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleşen 4. Dünya Mücadele Sanatları Festivali’nde 3 birincilik alarak elde etti. Şampiyona’da Ferdi Doğan, Mustafa Acar ve Muhammer Büyükcambaz kendi yaş guruplarında birincilik alarak Çerkezköy’e büyük sevinç yarattı.

 

İLK KEZ KATILDIĞI ŞAMPİYONA’DA DERECE YAPTI

Çerkezköy Ferdi Spor Kulübü kurucusu ve Antrenörü Ferdi Doğan, 4. Dünya Mücadele Sanatları Festivali’nde kulüp olarak başarılarına bir yenisini daha eklediklerini belirtti. Ferdi Doğan, Ferdi Spor Kulübü olarak kulübümüzde antrenör olarak ben ve benimle birlikte  antrenör olarak görev yapan Mustafa Acar arkadaşım bulunuyor. Kulübümüzde 5 yaş gurubundan 40 yaş gurubuna kadar sporcumuz var. Her biri kendi yaş guruplarındaki çalışma programları kapsamında bizlerin nezaretinde çalışmalarını sürdürmektedirler. Geçtiğimiz hafta içinde İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleşen 4. Dünya Mücadele Sanatları Festivali’ne  Çerkezköy’den Ferdi Spor Kulübü olarak katıldık. Öğrencilerimizden başarılı bir sporcu olan Muhammet Bahadır Büyükcambaz, hocaları olarak ben ve Mustafa Acar’ın  şampiyonadan üç derece alarak  Çerkezköy’e döndük. Özellikle öğrencimiz Muhammet Büyükcambaz’ın birinci olması bizleri son derece mutlu etti ve Çerkezköy’ünde gururu oldu. Bundan sonraki şampiyonalarda da kendisinin iyi dereceler yapacağına inanıyoruz. Çünkü bu onun katıldığı ilk uluslararası bir şampiyona olmasına rağmen güçlü rakiplerine karşı çok güzel bir mücadele verdi ve bizlerinde yüzünü ak çıkarttı.

 

FERDİ SPOR KULÜBÜ ŞAMPİYONLARIN ADRESİ OLMAYI SÜRDÜRECEK

Ferdi Doğan, her akşam spor kulübünde çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini belirterek, “Kulübümüz faaliyete geçtiği günden bu yana çalışmalarını tam bir disiplin içinde sürdürmektedir. Kulübümüzde spor yapanların hepsi kendi yaş guruplarında gerek turnuvalarda gerek şampiyonalarda başarılı olmak için elinden geleni yapmıyor.Sporcularımızın başarısı bizlerden ziyade Çerkezköy’ün başarısı olduğuna inanıyor ve başarılarımıza yenilerini eklemek içinde çok çalışıyoruz. İlçemizi sporun her dalında da ses getiren bir ilçe olması yönünde çalışmalarımızı özverili şekilde sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan turnuvalara da kulüp olarak katılacağız ve başarılı olmak için mücadele edeceğiz.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN