Ogan'dan BBP'ye ziyaret

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, BBP İlçe Başkanı Yılmaz Bulut'u ziyaret etti. Ogan'ın ziyaretinde BBP İl Başkanı Turan Demircan'da hazır bulundu. Ziyaret sırasında Ä

GÜNDEM 6.11.2014 16:40:00 0
Ogan

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, BBP (Büyük Birlik Partisi) İlçe Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu. Emniyet Müdürü Ogan’ı BBP İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, İl Başkanı Turan Demircan ile birlikte ağırladı.

SEÇİMLERİ SORUNSUZ ATLATTIK

Ziyaret nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’a teşekkür eden BBP İlçe Başkanı Yılmaz Bulut ve İl Başkanı Turan Demircan, Çerkezköy’de polisin başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, Ogan’ı tebrik etti. BBP İl Başkanı Turan  Demircan, özellikle son Cumhurbaşkanlığı seçimi ve yerel seçimlerde Çerkezköy Emniyeti’nin herhangi bir olumsuzluğa izin vermeden, başarılı bir şekilde seçim sürecini yönettiğini anlatarak, “Önümüzde bir seçim daha var. İnşallah o seçimde sorunsuz biter.”dedi. Demircan, “Biz bir yılda iki seçim geçirdik. Biz zengin bir ülke olduğumuz için sık sık seçim yapıyoruz.”diye espri ile karışık ironi yaparak seçimlerle ilgili sözlerini bitirdi.

Demircan’ın özellikle seçimlerle ilgili açıklamalarına karşılık veren İlçe Emniyet Müdürü Ogan, “Biz elimizden geleni yapıyoruz. Görevimiz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada ciddiyetle, yasal çerçevede yapmaya gayret göstereceğiz.”dedi. Ogan, BBP İl Başkanı Demircan ve İlçe Başkanı Bulut’un övgülerine de teşekkürle karşılık verdi.

KONGRE TARİHLERİNİ VERDİ

Ziyaret sırasında gazetecilere yönelik açıklamalarda da bulunan BBP İl Başkanı Turan Demircan, partisinin Çerkezköy başta olmak üzere Kapaklı kongre tarihlerini açıkladı. Demircan, “Bu hafta sonu Pazar günü Beyzade Çay Bahçesi’nde Çerkezköy İlçe Kongremizi yapacağız. 16 Kasım’da Kapaklı İlçe Kongremizi yapacağız. Bu arada 15 Kasım’da da Çorlu İlçe Kongremiz var.” dedi.

Marmara Haber