Baysan'dan eski başkana anlamlı jest

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediyenin eski başkanlarından Seyfettin Meriç'e tarihi belediye binasını gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

GÜNDEM 6.11.2014 16:28:00 0
Baysan

TARİHİ BİNAYI BİRLİKTE GEZDİLER

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Çorlu Belediyesi eski Başkanı Seyfettin Meriç, uzun yıllardır birlik, beraberlik ve dayanışmanın güzel bir örneğini sergiliyor. Başkan Baysan, eski başkan Meriç'e zaman zaman belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler veriyor. Çorlu Belediyesi tarafından restore edilen tarihi belediye binası 1903 yılından 1989'a kadar Çorlu Belediyesi'ne ev sahipliği yapmış ve Seyfettin Meriç döneminde Cumhuriyet Meydanı'nda halen hizmet vermekte olan bina kullanılmaya başlanmıştı. Başkan Baysan, tarihi binada görev yapan son belediye başkanı olan Seyfettin Meriç'le birlikte bu binaya giderek incelemelerde bulundu. İki başkanın ziyaretinde eski günler yadedildi, duygusal anlar yaşandı.

MERİÇ BAYSAN’I TEBRİK ETTİ

Başkan Baysan, görevde olduğu süre içerisinde Çorlu'ya verdiği hizmetlerden dolayı eski Başkan Meriç'e teşekkür etti. Eski Başkan Meriç ise tarihi belediye binasının restore edilmesinden dolayı duyduğum memnuniyeti ifade ederek Başkan Baysan'ı tebrik etti.

Marmara Haber