Her zaman gazilerimizin yanındayız

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği'ne yaptığı iade-i ziyarette samimi mesajlar verdi

GÜNDEM 6.11.2014 16:27:00 0
Her zaman gazilerimizin yanındayız

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’a iade-i ziyarette bulundu.

HER ZAMAN ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan gazilerle birlikte karşıladığı Emniyet Müdürü Barın’na teşekkür etti. Kendisine yakın ilgi gösteren gazilere teşekkürle karşılık veren Barın, “Sağ olsun Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan geçtiğimiz günlerde bizi ziyaret etmişti. Bizler de şehitler diyarı Çanakkale’den yeni geldik ve artık Kapaklı’da hizmetimize devam edeceğiz. Her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanındayız. Herhangi bir sıkıntıları olduğu zaman elimizden gelen ne varsa her zaman yapmaya hazırız.”dedi.

KAPAKLI’DA TOPLAM 41 GAZİ BULUNUYOR

Ziyaret sırasındaTürkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’nin faaliyetlerini anlatan Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Bizlere ziyaret gerçekleştirerek onurlandıran Kapaklı İlçe Emniyet Müdürümüz Mehmet Ali Barın’a tüm gazi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Kapaklı ve köylerde dahil olmak üzere şu anda 31 tane Kıbrıs gazisi, 3 tane iç güvenlik gazimiz ve 6 tane de şahit ailemiz bulunuyor.” diye konuştu.

Marmara Haber/Seyit SÜREN