Motosikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

ÇOSB içerisinde seyir halindeki bir motosiklet sürücüsü önündeki aracı sollarken, park halindeki başka bir araca çarparak ağır yaralandı

GÜNDEM 6.11.2014 11:21:00 0
Motosikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bir otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

SERVİS ARACININ ARKASINDAKİ OTOMOBİLİ FARK EDEMEDİ

Kaza dün saat 08.00 sıralarında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Pharmactive İlaç Fabrikası önünde meydana geldi. İddiaya göre Kapaklı’dan, çalıştığı Pharmactive İlaç Fabrikası istikametine seyir halinde olan 39 LR 897 plakalı otomobil, fabrika girişinde personel servisinin fabrikaya girmesini bekliyordu. Bu sırada karşı istikametten hızla gelen Cengiz Çakır yönetimindeki motosiklet, önündeki servis aracını sollarken, diğer tarafta hareketsiz bekleyen 39 LR 897 plakalı otomobile çarptı.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Çarpışmanın etkisiyle yerde sürüklenen motosiklet sürücü ağır yaralandı. Yaralı sürücüye ilk müdahale, fabrikanın güvenlik görevlilerinin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. Yaralı daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ