Malkara'da ilçe başkanı değişmeyecek

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Malkara'da mevcut ilçe başkanı Bulut Yıldırım ile kongreye gideceklerini açıkladı

GÜNDEM 6.11.2014 10:45:00 0
Malkara

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, mevcut İlçe Başkanı Bulut Yıldırım ile yola devam etme kararı aldıklarını açıkladı.

MEVCUT BAŞKANLA KONGREYE GİDİLECEK 
AK Parti Malkara İlçe binasında gerçekleşen ziyarette konuşan İl Başkanı Akçay, “Allah’ın selamı hürmeti ve bereketi hepinizin üzerinde olsun inşallah, hepinizi selamlıyorum. Bugün Malkara ilçemizde kıymetli Başkanımızın yaptığı program çerçevesinde bazı resmi kurum ve STK kuruluş ziyaretleri gerçekleştirdi. Şimdi de parti binamızda parti mensuplarımızla bir araya gelelim istedik. Hepinizin bildiği gibi bir kongre süreci, yürüyen bir takvim var. Aralık ayının ilk hafta sonunda ise inşallah ilçe kongrelerimizi neticelendirmiş olacağız” dedi.

İSTİŞARE KARARI
Yapılan istişareler sonucunda bu karara vardıklarını belirten Akçay, “Malkara’daki kongre süreciyle ilgili de biliyorsunuz genel merkezimiz istişarelerini önceden yapmak kaydıyla biz de teşkilatlarımızda il koordinatörümüz başkanlığında, ilçelerimizde istişarelerimizi gerçekleştirdik. Bunu Teşkilat Başkanımız Sayın Süleyman Soylu ile istişare ettik, kanaatlerimizi, değerlendirmelerimizi yaptık. Yolumuza devam edeceğimiz arkadaşlarımızı tespit ettik. Bunları da kongre süreçleri yaklaştıkça ilan edeceğiz. Malkara kongremizi 17 Kasım günü ilçemizde inşallah gerçekleştireceğiz. Bu kongremizde yaptığımız istişareler neticesinde aldığımız karar ‘Bulut Başkan’ ile yola devam etmektir. Rabbim inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz, şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.
İlçe Kongrelerinin ardından İl Kongresini gerçekleştireceklerini söyleyen Akçay, 18 Ocak tarihinde yapılacak İl Kongresine Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağını belirtti.

Marmara Haber