Otomobil limandan denize uçtu:1 ölü

Trakya Bölgesi'ni etkisi altına alan şidetli yağış ve fırtına sonucu, Tekirdağ'da yolunu kaybeden bir otomobil denize uçtu. Yaklaşık 2 saat süren kurtarma çalışmaları sonucu araçta buluna

GÜNDEM 25.10.2014 14:32:00 0
Otomobil limandan denize uçtu:1 ölü

Tekirdağ’da sağanak yağış ve fırtına nedeniyle yoldan çıkan otomobil, Barbaros Limanı yakınlarında yoldan çıkarak gece saat 02.00 sıralarında denize uçtu.

 

BARBAROS LİMANI’NDA İSKELEDEN DENİZE UÇTU

İddiaya göre Muratlı’da bir fırında çalışan Cemalettin Sezen, iş arkadaşları Fedai Köse ve Ahmet Seyfioğlu ile birlikte 59 YK 606 plakalı otomobille eğlenmek için Kumbağ’a gidiyordu. Sezen’in yönetimindeki otomobil Barbaros Limanı yakınlarına geldiğinde şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle dönüş yolunu fark edemeyince iskeleden denize uçtu. O sırada limanda kazaya şahit olan balıkçıların ihbarı ile bölgeye jandarma ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Altı Su Grup Amirliği’ne bağlı dalgıçlar ile AFAD kurtarma ekipleri sevk edildi. Kurtarma ekipleri, hemen denize düşen otomobildekileri çıkarmak için çalışma başlattı.

 

SÜRÜCÜ TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Dalgıçlar denizin dibinde ters dönmüş otomobilden Fedai Köse ve Ahmet Seyfioğlu’nu sağ çıkardı. Olay yerinde hazır bekletilen ambulanslarla Seyfioğlu ve Köse Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Dalgıçların, çıkardığı otomobil sürücüsü Cemalettin Sezen ise sağlık görevlilerinin tüm çalarına rağmen hayatını kaybetti.

 

OTOMOBİL 2 SAAT SONRA ÇIKARILDI

Denize düşen otomobil yaklaşık 2 saat süren kurtarma çalışması ardından vinçle çekilerek çıkarıldı. Otomobil sürücüsü Sezen’in cesedi savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili emniyet güçlerinin başlattığı soruşturma devam ediyor. 

 

Marmara Haber