Ak Parti'de ilçe başkanı için nabız yoklaması

Ak Parti İl Koordinatörü Ülker Can, İlçe kongresi öncesi geldiği Çerkezköy'de yeni ilçe başkanı kimin olması konusunda partililerin görüşlerini aldı.

SİYASET 24.10.2014 19:20:00 0
Ak Parti

AK Parti Tekirdağ İl koordinatörü Ak Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, 16 Kasım tarihinde yapılacak olan Çerkezköy İlçe Kongresi öncesi AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatında dün 15.30-17.30 saatleri arasından partililerin ilçe başkanı kimin olması konusunda görüşlerini ve önerilerini aldı.

 

PARTİLİLERİN GÖRÜŞLERİNİ ALDI

AK Parti Tekirdağ İl Koordinatörü Eskişehir Milletvekili Ülker Can, AK Parti İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Reşat Bahar ve ilçe yönetimi tarafından karşılandı. Can, Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na yaptığı ziyaretin amacının 16 Kasım’da yapılacak olan ilçe kongresi öncesinde ilçe başkanı olarak partililerin kimi görmek istediğini belirlemek için geldiğini ve bu konuda önce ilçe yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek fikir aldığını söyledi.

 

YAZILI OLARAK GÖRÜŞLERİ ALDI

Can, partililerin görüşlerini yönetim kurulu üyelerinden yazılı olarak ilçe başkanı kimi görmek istiyorlarsa o ismi bildirmelerini istediğini belirtirken, daha sonra aynı şekilde İlçe Kadın Kolları Başkanı ve üyeleriyle, ardındanda Belediye Meclisi Üyeleri ve en sonda İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve üyelerinden görüş aldığını kaydetti. Partililerle fikir alış verişinde bulunan AK Parti Tekirdağ İl Koordinatörü Ülker Can, Çerkezköy’deki görüşmelerin olumlu geçtiğini ve il genelinde tüm ilçelerde bu görüş alışverişlerini sürdüreceğini belirtti.

AK Partililer İlçe Kongresi öncesi ilçe başkanı kimin olması konusunda fikirlerinin alınmasından son derece memnun olduklarını ve kongrede başkan kim olursa olsun birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini söylediler.

 

Haber / Seyit SÜREN