Kızılpınar'a bin 100 ton asfalt serildi

Çerkezköy Belediyesi'nin yolları bozuk olduğu için sıkça şikayet edilen Kızılpınar'a tam bin 100 ton asfalt döktüğü belirtildi

GÜNDEM 24.10.2014 17:13:00 0
Kızılpınar

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri önceki gün Kızılpınar mahallesine bin 100 ton asfalt serdi.Belediye yetkilileri Kızılpınar’da yapılan asfaltlama çalışmalarının 20 kişilik bir ekiple titiz ve özveriyle yapıldığını belirtti. Kızılpınar Mahalle sakinleri yapılan asfaltlama çalışmalarından memnun kaldıklarını ve yapılan bu çalışmaların havaların bozmadan yapılmış olmasının da çok daha iyi olduğunu ve çalışmalar için Çerkezköy Belediyesine teşekkür ettiklerini belirttiler.

 

KIZILPINAR MAHALLESİNE BİN YÜZ TON SICAK ASFALT SERİLDİ

Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin asfalt desteği ile Kızılpınar Mahallesinin öncelikli cadde ve yollarını asfaltladı. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Çerkezköy Belediyesi’ne verilen 1100 ton sıcak asfalt mahallenin Bahar Caddesi ve bu caddeye bağlı sokaklar asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Bu asfaltlama çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğünden 20 kişilik bir ekip 5 kepçe,15 kamyon, bir silindir ve bir iş makinası grubu ile özverili ve sıkı bir çalışma neticesinde gerçekleştirildi. Belediye yetkilileri Kızılpınar mahallesinde sıcak asfaltlama yapılacak daha çok cadde ve sokak bulunduğunu ve onlarında kısa sürede asfaltlanacağı bilgisini verdiler. Arıca yetkililer önümüzdeki hafta itibariyle de ilçe merkezinde sıcak asfaltlama çalışmalarının yapılacağını belirttiler.

 

Haber/Seyit SÜREN