Marmara haber fox ekranlarında…

Her sabah Fox TV'de yayınlanan 'Çalar Saat' adlı programda dün Marmara Haber'e de yer verildi. Gazetemizin birinci sayfasında yer alan haberler gazeteci İsmail Küçükkaya tarafından Türkiye gü

GÜNDEM 24.10.2014 17:10:00 0
Marmara haber fox ekranlarında…

Gazeteci İsmail Küçükkaya, hazırlayıp sunduğu Çalar Saat adlı sabah programında gazete haberlerine yer verirken, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden yerel gazeteleri de ekrana taşıyor. Dün sabah yayınlanan Çalar Saat programında Tekirdağ’da yayınlanan Marmara Haber Gazetesi’ne de yer veren İsmail Küçükkaya, birinci sayfada yer alan haberlerimizi gündemine taşıdı.

 

MARMARA HABER ÇALAR SAAT’DE

Her sabah 6.30-9.30 saatleri arasında yayınlanan Fox TV’de yayınlanan ‘Çalar Saat’ programı dün Marmara Haber Gazetesi’ne de yer verdi. Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın hazırlayıp sunduğu programda güncel haberlerin yanı sıra gazete haberlerine de yer veriliyor. Türkiye’nin en çok satan gazetelerinin gündemine ilişkin aktarımlar yapan Küçükkaya, programının bir bölümünü de ‘Yerel Medya’ya ayırıyor. Türkiye’nin çeşitli il ve bölgelerinden seçilen yerel ve bölgesel gazeteler Fox ekranlarında İsmail Küçükkaya tarafından yorumlanıyor.  Yerel gazetelerin birinci sayfalarında yer alan haberleri aktaran Küçükkaya, böylece Anadolu’nun sesini duyuruyor.

 

KAYMAKAM HABERİNE YORUM YAPTI

Marmara Haber dün sabah Çalar Saat programında yayınlanan yerel medya bölümünde yer aldı. Dünkü manşetimiz, Kazak Gölü’ndeki ‘Balık ölümleri’nin yer aldığı ‘Balıkların ölümü kafaları karıştırıyor.” haberimiz ve Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün, köy mahallelerine yaptığı ziyaretler sırasındaki ‘Yaşlılara olan özel ilgisi’nin yer aldığı haberimiz ve Çerkezköy’de taşkınlara karşı yapılan ‘İstinat duvarı’ haberleri İsmail Küçükkaya’nın dikkatini çeken haberler oldu. Bu üç haberin detaylarını veren Gazeteci İsmail Küçükkaya, Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ile ilgili habere “Güzel bir davranış.” diye bir de yorum yaptı.

 

Marmara Haber