Kredi vermede bankalarımız çığır açmaya devam ediyor: Bu da hemşerim kredisi

Üretmeden tüketen toplum olma yolunda tüm hızımızla ilerlerken, bankalarda tüketimi artırmak için çığır açacak buluşlara imza atıyor! Son buluş, Şekerbank'tan 'Hemşerim Kredisi'

GÜNDEM 24.10.2014 17:05:00 0
Kredi vermede bankalarımız çığır açmaya devam ediyor: Bu da hemşerim kredisi

Son yıllarda Türkiye’nin en karlı kurumları arasında yer alan Bankalar, kredi vermek için gösterdikleri çabayla bu durumun tesadüf olmadığını gösteriyor. Tüketim toplumu olma adına hızla ilerleyen Türkiye’de, buna en büyük katkıyı veren Bankalar, her gün yeni bir kredi türü ile vatandaşı kendine çekmeyi başarıyor. Bankalar kredi talebini artırma adına vatandaşa cazip gelecek ilginç ‘Slogan’ ‘Faiz oranları’ ile çığır açmış durumda. İşte bu açılan çığırın son örneği Şekerbank’dan ‘Hemşerim Kredisi’ oldu.

 

HEMŞERİM KREDİSİ

Haberimizin başında yazdığımız gibi bankalar yeni ürettikleri slogana uygun da faiz oranlarını ön plana çıkarıyor. İşte ‘Hemşerim Kredisi’nde bu öne çıkıyor. Şekerbank’dan yapılan ‘Hemşerim Kredisi’ ile ilgili basın duyurusnda şunlara yer verildi:“Şekerbank, şubelerinin kuruluş yıldönümleri kapsamında, bölge esnafına ve küçük işletmelere özel düzenlediği kampanya ile kredi faizlerinde yüzde 20 indirim ve 3 ay taksit erteleme imkanı sunuyor. Şekerbank, şubelerinin kuruluş yıldönümlerine özel geliştirdiği, ‘Hemşerim Kredisi’ ile esnaf ve küçük işletme segmentinde yer alan müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını uygun faiz, vade ve taksit erteleme imkanıyla karşılıyor. Hemşerim Kredisi kampanyası, bankanın uzun yıllardır aynı yerde hizmet veren köklü şubelerinin kuruluş yıldönümlerinde bölge esnafına ve küçük işletmelere özel düzenleniyor.”

 

MALKARA’DA BAŞLADI

2013 yılından bu yana Tekirdağlılara hizmet verdiği belirtilen Şekerbank Malkara Şubesi’nde, ‘Hemşerim Kredisi’ kampanyasının, 24 Ekim-07 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

 

BÖLGEYE ÖZEL BANKACILIK

Kredi faizlerinde en az yüzde 20 oranında indirim fırsatı sunulduğu belirtilen kampanya kapsamında, 24 aya kadar vade uygulanacağı kaydedildi. İsteyenlerin taksitlerini 3 ay erteleyebileceği kampanyada, 30.000 TL’ye kadar kredi talepleri karşılanıyor.Bankadan yapılana çıklama, “Türkiye genelindeki 312 şubesinin, 38’i 50 yaş üzerinde, 77’si ise 40 yaş üzerinde olan Şekerbank, ‘Anadolu Bankacılığı’ndaki uzmanlığı doğrultusunda bulunduğu bölgeye özel yerel çözümler sunmaya devam ediyor.”diye sona erdi.