CHP'liler hoş geldin ziyaretleri

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve partililer Kaymakam Gürbüz ile İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın'a 'Hoş geldin' ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 24.10.2014 16:11:00 0
CHP

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin önceki gün CHP’li Belediye meclis üyeleri Sami İkizler, Nalan Çolak, Muzaffer Yıldıran, Ender Dubaz, Ersin Yavuz ve Yılmaz Saç ile birlikte Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ve Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’a ‘Hoş geldin’ ziyaretinde bulundu.

 

KAPAKLI’NIN KAYBEDECEK VAKTİ YOK!

CHP’liler ilk olarak Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’e gitti. Gürbüz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra,“Kapaklı’ya tayin olmaktan son derece mutluyum. Kapaklı’nın gelişmesine katkı sağlamak için çalışacağım. Kapaklı artık bir ilçe hem de gelişerek büyüyen metropol bir ilçe bu nedenle Kapaklı’nın her alanda gelişmesi lazım ve Kapaklı’nın kaybedecek zamanı yok! Kapaklı ilçesi olarak kentimizin ismini duyurmak için çok çalışacağız. Bu çalışmalarda sizlerinde katkı sağlaması lazım.”dedi.

 

DIŞARDAN GELENLER İKİNCİ BAHARINI YAŞIYOR

Kaymakam Gürbüz Kapaklı’nın bir sanayi kenti olmasıyla birlikte devamlı göç aldığına dikkat çekerek sözlerini südüren Gürbüz, “Kapaklı ilçemiz sanayinin olmasıyla çeşitli illerden devamlı göç alıyor. Özellikle insanlarımız bulundukları yerlerde iş bulamamaların edeniyle buraya iş bulmak için geliyor. Bu nedenle de Kapaklı artık insanlarımızın ikinci hayatlarına başladıkları bir ilçemizdir. Kapaklı’yı şehirçilik anlamında elbirliğiyle geliştirmemiz ve güzelleştirmemiz gerekiyor. Bunun içinde Kaymakamlık olarak biz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız. Bu anlamda sizlerinde katkı sağlaması lazım.”

 

KAPAKLI’YI İYİ YERLERE GETİRECEĞİNİZE İNANIYORUM

Kaymakam Gürbüz’ün ardından CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin konuştu. Seçkin, “Öncelikle ilçemize hoş geldiniz. Kapaklı’da da başarılı hizmetler yapacağınıza inancımız tam. Sizinde belirttiği gibi Kapaklı hızla gelişen bir ilçe ve bu nedenle sosyal ve kültürel aktivitelerinde öncelikle hayata geçirilmesi görüşünüze bizlerde katılıyoruz. Kapaklımız için yapacağınız tüm çalışmalarınızın destekçisi olacağımızı da bilmenizi istiyoruz. Genç ve dinamik bir kaymakam olarak sizin Kapaklı’ya çok şeyler kazandıracağınıza ve Kapaklımızı iyi yerlere getireceğinize inanıyoruz.”dedi.

 

HUZUR VE GÜVEN ORTAMININ DAHA İYİ OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin Kaymakamlığın ardından beraberindekilerle Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geçti. Seçkin, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’ı meclis üyeleri, ilçe yönetimi ve Kadın Kolları üyeleriyle birlikte ziyaret etti. Kapaklı’nın yeni ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın CHP’lilerin ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirterek,“Kapaklı güzel bir kent. Kapaklı’nın huzur ve güven ortamını daha üst seviyelere çıkarmak için çalışacağız. Buranın bir sanayi bölgesi olması nedeniyle her ilden gelen insanımız burada bir birleriyle birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşamaktadır. Kapaklı huzurlu bir kent buranın huzur ve güven ortamını daha da iyi olması için çalışıyoruz.”dedi.

 

BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPACAĞINIZA İNANCIMIZ TAM

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı’ya yaklaşık üç ay önce atanan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’ın başarılı çalışmalar yapacağına inandıklarını belirterek, “Sizin başarılı bir emniyet mensubu olduğunuzu biliyoruz. Bu nedenle Kapaklı ilçemizde de başarılı çalışmalar yapacağınıza inancımız tam ve her zaman çalışmalarınıza destek olacağımızı da bilmenizi istiyoruz.”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN