HİZMET KERVANI MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı ile geldiği Karağaç'ta verdiği sözü yerine getirdi. Albayrak, "Söz verdik, yolu yaptık. Ulaşımı sağladık."dedi.

GÜNDEM 24.10.2014 15:51:00 0
HİZMET KERVANI MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI

Katıldığı her platformda verdikleri sözleri yerine getireceklerini üstüne basarak vurgulayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Karaağaç Mahallesi sakinlerine verdiği yol sözünü yerine getirdi.

 

ALBAYRAK KARAĞAÇ’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Hizmet Kervanı kapsamında 16 Ekim 2014 tarihinde ziyaret ettiği Kapaklı’nın Karaağaç Mahallesi sakinlerinin, Karaağaç-Kapaklı arasında yol ve ulaşım sıkıntısı çektiklerini belirtmesi üzerine, sıkıntının en kısa sürede giderileceği sözünü veren Başkan Albayrak, 1 hafta gibi kısa bir süre içerisinde bu sıkıntıyı çözdü. Başkan Albayrak’ın talimatı ile hemen harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Karaağaç-Kapaklı arasındaki 3,5 kilometrelik yolun satih kaplama suretiyle asfaltlama işlemini tamamladılar. 21 Ekim 2014 tarihindeki UKOME toplantısında alınan kararla birlikte de artık minibüsler Karaağaç’tan hareket ederek Kapaklı meydanına kadar toplu ulaşımı gerçekleştirmeye başladılar.

 

BİZE GÜVENİN

Tekirdağlıların kendilerine güvenmelerini isteyen Başkan Albayrak, “Tüm ziyaretlerimizde vatandaşlarımıza sadece bize güvenmelerini, verdiğimiz bütün sözleri tutacağımızı söylüyorum. Karaağaç Mahallesi sakinlerine verdiğimiz sözü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi durmadan tüm mahallelerimizde çalışmaya devam edecek” diye konuştu.

 

Marmara Haber