Pınar Bulvarı'nda trafik keşmekeşi

Kapaklı'nın en hareketli caddelerinden olan Pınar Bulvarı özellikle servis saatlerinde felç oluyor. Sürücüler, bulvar üzerindeki bu trafik yoğunluğuna çare bulunmasını istiyor

GÜNDEM 24.10.2014 14:10:00 0
Pınar Bulvarı

Kapaklı’nın en işlek ve hareketli caddesi olan Pınar Bulvarı özellikle fabrikaların işçi giriş-çıkış saatleri sırasında adeta felç oluyor. Trafiğin oldukça yoğunlaşmasıyla birlikte caddede uzun araç kuyrukları oluşurken, hem sürücüler hem de vatandaşlar bu durumdan oldukça şikayetçi.

 

KONTROLLÜ GEÇİŞ VERİLSİN

Bulvar üzerinde trafiğin keşmekeşe dönüştüğü zamanlarda bazı sürücüler ara sokaklara girerek kendince çıkış arıyor. Birçok sürücünün bu yola başvurması bu kez ara sokaklarda da trafik karmaşasına neden oluyor. Kapaklı’lılar, Servis saatlerinde Pınar Bulvarında trafiğin sıkışmaması için Saray yönünden gelerek İsmetpaşa Mahallesi sanayi bölgesine giden araçlarla, Çerkezköy İstikametinden gelen ve saray yönüne giden araçlara kontrollü geçiş verilmesini istiyor. Bu durumda trafik kilitlenmesinin yaşanmayacağını belirtiyorlar. Kapaklılıar özellikle servis saatlerinde kilitlenen Pınar Bulvarın’da çoğu zaman da ambulanslarında çok zor anlar yaşadığını söylediler. Kapaklılar bu sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını istiyor.

 

Haber/Seyit SÜREN