Gürbüz'den yaşlılara özel ilgi

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, köy mahallelere yaptığı ziyaretler sırasında her bir mahallede yaşlıları ziyaret ederek dikkat çekti. Mahallenin yaşlılarını evlerinde ziyaret eden Gürbüz, g?

GÜNDEM 23.10.2014 16:13:00 0
Gürbüz

Geçtiğimiz günlerde Kapaklı’nın eski köy yeni mahallelerine hem ziyaret hem inceleme gezilerine çıkan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, bu ziyaretlerini tamamladı. Beş köy mahaleden Uzunhacı Mahallesi’ne giden daha sonrada Karaağaç’a giden Gürbüz, sırasıyla Yanıkağıl, Pınarça, Bahçeağıl ve Karlı Mahalleleri’ni ziyaret etti. Gürbüz, önceki gün köy mahalle ziyaretlerini tamamladı.

 

MUHTARLARLA ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenan ve Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Ferhat Kaanoğlu ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Mehmet Ali Gürbüz, Bahçeağıl Mahallesi’nde Muhtar Halim Çelebi ve vatandaşlarla görüştü. Muhtar Çelebi’den mahallenin durumu ile ilgili bilgiler alan Gürbüz, köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını da dinledi. Gürbüz daha sona Sağlık Evi’ni ziyaret ederek, ebe Aynur Sarı’dan mahallenin sağlık durumuna ilişkin bilgiler aldı.

 

OKUL VE SAĞLIK EVLERİNE GİTTİ

Burada 92 yaşındaki Havva Urcan’ı da evinde ziyaret eden Gürbüz  Bahçeağıl Ortaokulu’nu da ziyaret ederek, Müdür Mehmet Süreyya Ödemiş’ten bilgiler aldı.Okulda,  Kapaklı Belediyesi ve TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği) tarafından okullara gönderilen Atık Pil Toplama araçlarını da inceleyen Gürbüz, ‘1 Pil 20 Çuval toprağı kirleti’ sloganı ile başlatılan projeye destek verdi. Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, daha sonra Pınarça Mahallesi’ni  ziyaret etti. Pınarça Mahallesi Muhtarı Özcan Bozkaya’dan mahallenin durumu hakkında bilgiler alan Gürbüz, burada da mahallenin en yaşlısı olan 98 yaşındaki Hafize Tantur’u evinde ziyaret etti.

 

MAHALLELERDE YAŞLILARI ZİYARET ETTİ

Vatandaşlarla görüşen Gürbüz, Pınarça İlköğretim Okulu’nu da ziyaret ederek Okul Müdürü Havran Kaya Sökmen’den okulun durumu ile ilgili bilgiler aldı ve sonrasında öğretmenlerle bir araya geldi. Kaymakam Gürbüz, son ziyaretini Karlı Mahallesi’ne gerçekleştirdi. Karlı Mahallesi Muhtarı Anıl Aydın ve vatandaşlarla bir araya gelen Gürbüz, mahallenin durumuna ilişkin bilgiler aldıktan sonra Sağlık Ev’nde incelemelerde bulundu.  Ebe Canan Çömez ile görüşen Gürbüz, burada da mahallenin en yaşlıları olan 91 yaşındaki Şahsine Şanlı, 90 yaşındaki Pembe Küçükişcan ve 88 yaşındaki Fikriye Acar’ı evlerinde ziyaret etti.

 

Marmara Haber