Çerkezköy'den Kapaklı'ya hoş geldin ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı'nın yeni Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'e 'Hoş geldin' ziyareti yaptı

GÜNDEM 23.10.2014 15:44:00 0
Çerkezköy

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan misafirlerini makamında ağırlamaya devam ediyor. Gürbüz’e son ziyareti Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptı.

 

YILLARDIR KARDEŞÇE YAŞIYORUZ

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlardan biri de Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay oldu. Belediye Başkanı Vahap Akay, dün saat 10.30’da Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Çerkezköy ile Kapaklı halkının yıllardır kardeşçe ve birlik beraberlik içinde yaşadığını ifade eden Başkan Vahap Akay, “Her iki ilçemiz de ülkemizin en hızlı göç alan ilçeleri olmaları münasebetiyle kozmopolit bir yapıya sahip. Fakat Çerkezköy ve Kapaklı arasındaki bu birliktelik, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin iki kardeş ilçesi olarak sürdürülecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

 

ÖNCELİĞİMİZ ‘KAPAKLILILIK’ BİLİNCİNİ OLUŞTURMAK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. Kapaklı’nın hızla gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğunu dile getiren Kaymakam Gürbüz, “Kapaklı’da henüz ilçe kimliği tam olarak oturmadı. Bunun oluşması için ilçemizdeki dernek ve STK’larla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Öncelikli hedefimiz ilçede ‘Kapaklılılık’ bilincini oluşturmaktır” dedi. Kaymakam Gürbüz, Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinin birçok alanda birbirine benzer ilçeler olduğunu belirterek, iki ilçe arasındaki var olan kardeşlik bağlarının daha da güçlendirilmesi adına birlikte çalışmaya hazır olduklarını kaydetti.

 

Marmara Haber / Ahmet KARDEŞ