ÇYDD fotoğraf sergisi açıyor

ÇYDD'nin 2. Fotoğraf Sergisi 27 Ekim-16 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek

GÜNDEM 22.10.2014 18:32:00 0
ÇYDD fotoğraf sergisi açıyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi’nin Fotoğraf Kulübü bu yıl 2. Fotoğraf sergisini 17 Ekim- 16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirecek. ÇYDD Fotoğraf Kulübü başkanı Opr. Dr. Ayhan Kaçmaz yaptığı açıklamada, bu yıl gerçekleştirecekleri sergide kulüp üyesi 25 fotoğraf sanatçısının 100 eserinin sergileneceğini belirtti.

 

SERGİDE NELER OLACAK

ÇYDD Fotoğraf Kulübü Başkanı Op. Dr. Ayhan Kaçmaz, bu yıl 2.’si düzenlenecek sergiyle ilgili olarak, “Çağdaş Yaşamı Destekleme derneği Çerkezköy Şubesi Fotoğraf Kulübü olarak üç yıldır faaliyet göstermekteyiz ve bu yıl 2. Sergimizi açacağız. 27 Ekim-16 Kasım tarihlerinde gerçekleştireceğimiz 2. Sergimizin geçen yıldan daha çok ilgi göreceğine inanıyoruz. Sergimizde temel fotoğraf eğitimleri çalışmaları, Atölye çalışmaları,Fotoshop çalışmaları ve gezilerinde çekilerek elde edilen eserler sergilenecek.”açıklamasını yaptı.

 

100 ESER SERGİLENECEK

Kaçmaz, bu yıl 100 eserin sergileneceğini de belirterek, “Kulübümüz bünyesinde yer alan fotoğraf sanatçılarımızdan 25 fotoğraf sanatçımızın 100 eseri bu yıl sergide sergilenecek. Sergilenecek olan eserler konu olarak teknik ve serbest çalışmalar şeklinde gerçekleşen eserlerdir. Serginin konusunu da daha önce böyle belirlemiştik. Derneğimiz bünyesindeki internet sayfamızda da eserlerimizi bulunmakta ve bu sayfa fotoğrafla ilgilenen herkese açık.”diye konuştu.ÇYDD Fotoğraf Kulübü Başkanı Kaçmaz sergiye tüm Çerkezköylülerin davetli olduğunu sözlerine ekledi.

 

SERGİ PROGRAMI ŞÖYLE

Ayhan Kaçmaz, sergi programını da şöyle açıkladı: 27 Ekim- 2 Kasım tarihlerinde Kipa’da 29 Ekim’de Çerkezköy Belediyesi önünde ve 3 -16 Kasım tarihlerinde de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşecek.Kaçmaz, 29 Ekim’de Cumhuriyet Bayramı kutlama programı sonrasında Belediye önünde gerçekleşecek olan serginin açılışını protokol mensupları tarafından yapılacağını belirtti.

 

Haber/Seyit SÜREN