Anlamlı Çevre Etkili Eğitim Ortamı Projesi dolu dizgin

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu yönetiminin 'Anlamlı Çevre Etkili Eğitim Ortamı' projesi kapsamında yürüttüğü okul bahçesi düzenleme çalışmaları tamamlandı.

GÜNDEM 21.10.2014 16:46:00 0
Anlamlı Çevre Etkili Eğitim Ortamı Projesi dolu dizgin

Çalışmalar hakkında bilgi veren Okul Müdürü Suat Yüksel, artık sosyal medyayı daha etkin kullanacaklarını belirterek okulun sosyal medya adreslerini okuyucularımızla paylaştı.

 

OKULUMUZ ARTIK DAHA YEŞİL

Kapaklı’da Atatürk Mahallesi’nde eğitim öğretim veren Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’unda geçtiğimiz ay ‘Anlamlı Çevre Etkili Eğitim Ortamı’ projesi kapsamında başlatılan çalışmalar neticesinde okulun bahçesi daha yeni ve daha yeşil bir görünüme kavuştu. Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürü Suat Yüksel, “Okulumuzun bahçesinde ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirdik. Çevre düzenlemesi kapsamında okul bahçesine bordür taşı döşettirdik. Atıl kalan alanlara ise toprak dökerek yeşillendirdik” dedi.

 

İŞTE SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yapılan çalışmalarda kendilerinden hiçbir desteği esirgemeyen Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür eden Okul Müdürü Suat Yüksel, “Okulumuzun bahçesine kapımız da takıldı. Ayrıca hizmetlerimizin geniş kitlelere ulaştırılması, öğretmen-veli-öğrenci iletişiminin etkili şekilde sağlanabilmesi için artık sosyal medyada da varız” dedi ve okulun sosyal medya hesaplarını gazetemiz aracılığı ile paylaşmak istediğini söyledi. İşte Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nun sosyal medya hesaplar: www.facebook.com/kapaklibelediyesiortaokulu; www.twitter.com/kapakliBelOo; ve www.instagram.com/kapaklibelediyesiortaokulu    

 

Haber / Ahmet KARDEŞ