Milli Kuaförümüz'den anlamlı ziyaret

Çerkezköy'ün Milli Kuaförü Gökhan Akı, Star Tv'de yayınlanan 'Benim Kuaförüm' adlı yarışmada gösterdiği başarının ardından bir kez daha ilçemizi gururlandırdı. A

GÜNDEM 21.10.2014 14:51:00 0
Milli Kuaförümüz

‘Benim Kuaförüm’ yarışmasında geçtiğimiz hafta birinci olan Çerkezköylü Bayan Kuaförü Gökhan Akı(32) dün Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamlarında ziyaret etti.

 

ZORLU YARIŞMANIN BİRİNCİSİ OLDUM

Uluslararası CMC kuaförler konfederasyonu üyesi Çerkezköylü Milli Bayan Kuaförü Gökhan Akı ziyarette yaptığı konuşmada Başkan Vahap Akay’a Star TV’de yayınlanan ’Benim Kuaförüm’ yarışmasını anlattı. Beş gün süre ile hiç tanımadığı beş yarışmacı kuaför ile birlikte yine hiç tanımadığı 5 kadının saç bakım tasarımını yaptığını anlatan Akı, zorlu rakiplerle yarıştığını ancak yarışmanın birincisi olduğunu söyledi. Yarışmayı anlatmaya devam eden Akı, “Her yarışmacı yarışmada saçını yaptığı kişinin saç bakımından, makyajına ve giyimine kadar tüm her şeyi ile dört dörtlük yapma zorunluluğu bulunuyordu. Bunu da en iyi şekilde yaparak birinci oldum.”dedi.

 

 

ÇERKEZKÖY’ÜN VE TÜRKİYE’NİN GURURU OLMAYI SÜRDÜRECEĞİM

Dünya Kuaförler yarışmasına davet aldığını hatırlatan Akı, “Bugüne kadar katıldığım tüm uluslararası yarışmalarda Çerkezköy’ümüzü ve ülkemi en iyi şekilde temsil ettim ve bundan böylede aynı şekilde temsil edeceğim. 2015 yılında da İtalya ve Faransa’da yapılacak Dünya Kuaförler yarışmasına çağrıldım. Bu yarışmalara Türkiye’den 5 kişi katılacağız. Bu iki yarışmalarda da ilçemi, ilimi ve dolayısıyla ülkemi en iyi şekilde temsil ederek Çerkezköy’ün ve Türkiye’nin gururu olmayı sürdüreceğim.”dedi. Milli Kuaför Gökhan Akı, Başkan Akay’ın kendisini kabul etmesinden de büyük onur duyduğunu belirtti.

 

GÖKHAN AKI İLE GURUR DUYUYORUZ

Ziyarette Gökhan Akı’nın yanında olan Çerkezköy Esnaf ve sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bozdağ’da , “Gökhan kardeşim Çerkezköy’ümüzü kendi iş kolu alanında elde ettiği başarılarla büyük kitlerle duyurmasından son derece mutluluk duyuyoruz. Bu güne kadar katıldığı tüm uluslar arası yarışmalarda derece alması ve her yarışmada da başarılarına bir yenisini eklemesinden dolayı da kendisini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Gururumuz olmayı sürdüreceği inancındayım.”açıklamasında bulundu.

 

BAŞARILARINIZLA BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ

Gökhan Akı ve Ali Bozdağ’ı dinleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise şunları kaydetti: “Gökhan Akı kardeşimin daha öncede uluslararası yarışmalarda dereceye girerek birincilikler aldığını öğrenmiştim. Ancak kendisi ile tanışmak bu güne nasipmiş! Çekrezköyümüz’ün ismini gerek ülkemiz çapında gerekse uluslararası platformda büyük kitlelere duyurmuş olmanızdan da son derece memnununuz. Başarınızdan dolayı sizi kutluyorum ve başarılarınıza yeni başarılar eklemenizi temenni ediyorum. Siz ilçemizin olduğu kadar ilimizin de gururu oldunuz. Uluslar arası yarışmalardaki başarılarınızla da hem bizlerin hem de Türkiye’nin gurursunuz. Belirttiğiniz üzere 2015 yılındaki dünya kuaförler yarışmalarında da gerek İtalya’daki gerek Fransa’daki yarışmalardan da derece alacağınıza içtenlikle inanıyor ve bu yarışmalarda da size başarılar diliyorum.”

 

Haber/Seyit SÜREN