Dualarla sezonu açtılar

Süper Amatör Lig'de Mustafa Uğraş Stadyumu'nda düzenlenen programda dualarla açtı. Açılışta konuşan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz "Çerkezköy'ün tek takımı Ã

SPOR 19.10.2014 17:53:00 0
Dualarla sezonu açtılar

Çerkezköyspor 2014-2015 futbol sezonunu Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda kurban kesip dualar eşliğinde açtı. Çerkezköyspor törenlerin ardından sezon açılış maçını ise İstanbul Afrika Karması ile yaptı.

 

2014-2015 SEZONUNU AÇTI

Geçen yıl düştüğü Bölgesel Amatör Lige bu yıl yaptığı transferlerle yeniden çıkmayı hedefleyen Çerkezköyspor 2014-2015 sezonunu düzenlediği görkemli bir törenle açtı. Dün saat 15.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda düzenlenen sezon açılışına Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Turan Demircan, Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlar ile Çerkezköyspor’un taraftar grubu Caddeliler katıldı.

 

KURBAN KESİP DUA ETTİLER

Çerkezköyspor’un sezon açılışı kurban kesimi ile başladı. Duaların edildiği törende futbolcularla beraber tüm yöneticiler duaya katıldı. Kurban kesiminin ardından Çerkezköyspor’un alt yapıda mücadele eden oyuncuları ile A Takım oyuncuları ve yöneticilerin tek tek isimleri okunarak taraftarlara tanıtıldı. Açılış töreninde taraftarlara seslenen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz ,“Bu sezon bizim için çok farklı bir sezon olacak. Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ediyorduk ama ne yazık ki düştük! Bu sezon ince eleyip sık dokuduk. Kişiliği ve karakteri olan dört dörtlük adam gibi bir takım kurduk. Önümüzdeki hafta sezon başlıyor. İlk haftayı bay geçiyoruz. Maç yapmayacağız. Bu takımı bu ligde göreceksiniz. Çok güzel işlere imza atacak.” dedi.

 

KULÜBÜ KAPATMAMAK İÇİN ZORLUKLARA GÖĞÜS GERDİK

Konuşmasında sık sık göndermede bulunan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, şöyle devam etti: “Bizim işimiz sadece Çerkezköyspor’dur. Siyaset ve başka şeylerle kulüp olarak işimiz yoktur. Beş sezondur bu takım ile mücadele ediyoruz. Çerkezköyspor için gecemizi ve gündüzümüze kattık. Bu takımın buraya çıkmaması için çok kişi mücadele etti. Bu kulübün kapanmaması için bütün zorluklara göğüs gerdik. 1956 tarihli bu kulübü kapatmama adına her şeyi gözüne aldık. Bugün de sezon açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Bu çocukları ve sporcuları burada ağırlıyoruz. Bütün kategorilerde takımlarımız vardır. Çerkezköy’de sporu yaşatmak istiyoruz. Pırıl pırıl çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutup spora teşvik ediyoruz. Kulüp olarak bunun mücadelesini veriyoruz”

 

ÇERKEZKÖYSPOR ÇERKEZKÖY’ÜN GERCEK TAKIMIDIR

Bu sezon şampiyon olacaklarını ileri süren Ahmet Korkmaz, “Bu sezon şampiyon olarak geçen sezon düştüğümüz Bölgesel Amatör Lige tekrar çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çerkezköy’ün tek takımı vardır. Oda Çerkezköyspor’dur. 1956 tarihli bu spor kulübünü de kimsenin kapatmaya da gücü yetmez. Beş yıldır bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bugün burada olmamızın en önemli kişisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanıdır. Bizleri tesislerden çıkartmamıştır. Sağolsun Büyük şehir itfaye daire başkanımız bizlere kucak açtı ve tesislerden çıkartmadı. Elinden gelen desteği vermiştir. Tesisler olmasaydı takım burada olmazdı. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Biz Çerkezköyspor olarak bir bütünüz. Bir yumruk olup yerli ve yabancı ayrımı yapmadık. Birlik ve beraberliğimizi kimse bozmasın” diye konuştu.Başkan Ahmet Korkmaz’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından Çerkezköyspor İstanbul Afrika karması ile bir hazırlık maçı yaptı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ