Mola Cafe Kahvaltı Salonu açıldı

Her geçen gün büyüyen ve bununla birlikte yeni bir işletmenin açıldığı Kapaklı'ya kendi tarzını yaratarak kahvaltı hizmeti sunmayı hedefleyen Mola Cafe Kahvaltı Salonu açıldı.

GÜNDEM 19.10.2014 13:40:00 0
Mola Cafe Kahvaltı Salonu açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Meliha Bora’nın işletmeciliğini yaptığı Mola Cafe Kahvaltı Salonu önceki gün gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete girdi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Mola Cafe Kahvaltı Salonu önceki gün saat 14.00’da düzenlenen törenle İnönü Mahallesi Eyüpoğlu Caddesi No 20’de açıldı. Açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Sami İkizler, Muzaffer Yıldıran, Yılmaz Saç, Ersin Yavuz, Turan Çakan ve Ender Dubaz, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Meliha Uğurlu, CHP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Barış Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı.

 

EN HIZLI GÖÇ ALAN İLÇEYİZ

Açılış töreninde kısa bir konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Mola Cafe kahvaltı Salonu’nun başta işletmecisi Meliha Bora olmak üzere, Kapaklı’ya ve tüm bölgeye hayırlı olmasını temenni etti. Kapaklı’nın, ülkenin en hızlı göç alan ilçesi olduğunun altını çizen Mandalı, “Kapaklı, nüfus artış hızı en yüksek olan ilçedir. Nüfus ile birlikte ilçenin ihtiyaçları da artmaktadır. Bu gibi işletmeler sayesinde ilçemiz çok daha hızlı gelişip büyümektedir” dedi.

 

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ

Başkan Mandalı, “Bu vesile ile açılışını yaptığımız işletme ile Kapaklı'mıza değer katan Meliha Bora’ya bir kez daha teşekkür ediyor, kendisine bol kazançlar diliyorum” dedi. Başkan Mandalı’nın açılış konuşmasının ardından Mola Cafe Kahvaltı Salonu’nun açılış kurdelesi kesildi. Açılışta davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Katılımları nedeniyle tüm davetlilere teşekkür eden Meliha Bora, Kapaklı halkına en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacaklarını söyledi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ