Asfalt için yama ekibi oluşturuldu

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından oluşturulan 'Asfalt yama ekibi' çalışmalarına 100 Yıl Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi üst yolundan başladı

GÜNDEM 17.10.2014 16:26:00 0
Asfalt için yama ekibi oluşturuldu

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan asfalt yama ekipleri çalışmalara başladı.

YENİ SANAYİ SİTESİ ÜST YOLUNDAN BAŞLADILAR

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kiralanan silindir ve asfalt döküm aracı ile çalışmalar hızlandırılırken belediye bünyesindeki iki adet kepçe ve asfalt yüklü kamyonlarda hizmetin hızlanması adına asfalt yama ekibine dahil edildi.Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse’nin denetlediği ekipler 100. Yıl Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi üst yolundan başlarken yeni sanayi girişine kadar devam etti. 100. Yıl mahallesinde süren çalışmaların yanı sıra Altınova Mahallesi’nin üst taraflarında da bir ekip asfalt yama çalışmalarına başladı. İklim koşulları ve ağır araçlar nedeniyle oluşan çukurlar Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları ile kapatılmaya devam ediyor.

 

ALTYAPI ÇALIŞMASI OLMAYAN YERLERDE ÇALIŞMA YAPILACAK

Çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, “Süleymanpaşa Belediyesi’nin imkanları dahilinde TESKİ ve yol altından geçen diğer hatların çalışması olmayan yerlerde asfalt yama çalışmalarımız sürüyor. Süleymanpaşa Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki yol yapım çalışmalarını en hızlı şekilde halletmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda kilit taşı döşeyen ekiplerimiz de çalışmalarını sürdürüyor. En kısa zamanda yol sorunumuzu çözmek için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

 

Haber/Ahmet Kılavuz