Kubilay'dan başarılı sporculara altın

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 9 ve 11'nci Uluslararası Karate Şampiyonları'nda ve Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.

GÜNDEM 17.10.2014 15:12:00 0
Kubilay

Ziyarete Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Metin Aysal, Nurullah Narin Ortaokul Müdürü Veysel Doğruyol, Türk Tekstil Vakfı Öğretmeni Murat Kıroğlu, Antrenör Vural Ayaz, Antrenör Fikri Güzel, dereceye giren Samet Ayaz, Kübra Kepenek ve aileleri katıldı.

 

MİNİKLERE TAM ALTIN VERDİ

Kaymakam Metin Kubilay, 6-10 Eylül 2014 tarihinde Konya’da düzenlenen Taekwon-do Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Erkekler 33 kiloda Türkiye 3’ncüsü olan Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Samet Ayaz’ı başarılarından dolayı tebrik ederek, tam altın ile ödüllendirdi. Kızlarda 33 kiloda Türkiye 3’ncüsü olan Nurullah Narin Ortaokul Öğrencisi Kübra Kepenek’i de başarılardan dolayı tebrik eden Kaymakam Metin Kubilay, bir tam altında Kübra Kepenek’e verdi. Kaymakam Kubilay, “Çerkezköy’ün adını en iyi şekilde temsil ettikleri için öncelikle dereceyi giren sevgili öğrencilerimiz Samet ve Kübra başta olmak üzere Antrenörlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu başarılı öğrencilerimizin diğer öğrencilerimize de örnek olması diliyorum.”dedi.Kaymakam Kubilay, ayrıca, “9’uncu ‘Uluslararası Open İstanbul Karete Şampiyonası ve 11’inci Uluslararası karate Şampiyonası”nda 35-45  yaşlarında veteranlar 2’incisi olan Türk Tekstil Vakfı Öğretmeni Murat KIROĞLU’nu da başarılarından dolayı kutladı ve ‘Başarı Belgesi’ vererek ödüllendirdi.

 

Haber Merkezi