Edirne'den Müezzinoğlu'na Ankara'da ziyaret

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan Edirne'ye tam destek sözünü aldıklarını açıkladı.

GÜNDEM 16.10.2014 15:21:00 0
Edirne

ANKARA ZİYARETİ 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ ile Edirne Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı İsmet Açıkgöz ve Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nu Ankara’da ziyaret ettiklerini belirtti.

 

SAĞLIK BAKANI MÜEZZİNOĞLU’NDAN, EDİRNE’YE TAM DESTEK SÖZÜ

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Edirne ile ilgili projelere destek verdiğini belirten Belediye Başkanı Gürkan, Ankara ziyaretiyle ilgili olarak, "Edirne Belediye Başkanı olarak Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’ndan bir randevu aldık. Edirne’nin büyük bir çoğunluğunu temsil eden sivil toplum örgütü başkanlarımız EDSİAD Başkanı Sayın İsmet Açıkgöz, EDESOB Başkanı Sayın Emin İnağ, Ticaret Borsası Başkanı Sayın Özay Öztürk ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Recep Zıpkınkurt ile birlikte gittiğimiz Ankara programında Sayın Bakanımızla bir toplantı gerçekleştirdik. Her örgüt kendi sektörü ile ilgili sorunları iletti. Tabi ki ben de Edirne ve Edirne’nin geleceğine ışık tutacak projelerle ile ilgili taleplerimizi ilettim. Yaklaşık 2 saate yakın toplantımız oldu. Sayın Bakan bizleri büyük bir içtenlikle, ilgiyle ve heyecanla kabul etti. Çok olumlu, verimli, başarılı bir toplantı yaptık. Ben Edirne halkının temsilcisi Edirne Belediye Başkanı olarak bundan gerçekten mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ve buradan Sayın Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na bizleri kabulünden, projelerimize verdiği, vereceği desteklerinden dolayı tüm Edirne halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Haber Merkezi