Çerkezköyspor pazar günü sezonu açıyor

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz bir basın toplantısı düzenleyerek 19 Ekim Pazar günü saat 15.00'de yeni sezon açılışı yapacaklarını açıkladı. Korkmaz, sezon açılışında

SPOR 16.10.2014 14:04:00 0
Çerkezköyspor pazar günü sezonu açıyor

Çerkezköyspor’da sezonu açıyor. Hafta içi temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor’un sezon açılışı yapmasının ardından Pazar günü de bir başka temsilcimiz Çerkezköyspor yeni sezona ‘Merhaba’ diyecek. Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyerek sezon açılışı için yapacakları programı gazetecelerle paylaştı.

 

26 EKİM’DE İLK MAÇIMIZA ÇIKACAĞIZ

Dün saat 10.00’da kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, “26 Ekim’de bismillah diyerek sezonun ilk maçına çıkacağız. Dün Tekirdağ’da yapılan kura çekiminin kulübümüze ve diğer kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sezon başından çalışmalara başladığımız andan itibaren her geçen gün takımımız üst düzey bir takım olma adına büyük bir ilerleme kaydetti.”dedi.

 

ÇERKEZKÖYSPOR PAZAR GÜNÜ SEZONU AÇIYOR

Pazar günü yeni sezon açılışını yapacaklarını açıklayan Başkan Ahmet Korkmaz, şunları söyledi: “Sezon hazırlıkları çerçevesinde birçok hazırlık maçı yaptık. Hazırlık maçlarını hiçbir zaman ölçü almadık. Bu maçlarda biz eksiklerimizi gördük, bu eksiklikleri tamamlamak adına da çeşitli adımlar attık. Transfer yaptık. Hayırlısı ile Pazar günü de saat 15.00’da mevcut stadımızda İstanbul Afrika karması ile hazırlık maçı yapacağız. Futbolcularımızı taraftarımıza tanıtacağız.” Sezon açılışına taraftarları ve Çerkezköylüleri davet eden Başkan Korkmaz, “Herkesin gerçek Çerkezköyspor’u desteklemelerini, bizleri de yalnız bırakmamalarını temenni ediyoruz.”dedi.

 

TÜM MAÇLARA FİNAL HAVASINDA ÇIKACAĞIZ

Fikstür çekiminden sonra takım sayısı da belli olacağını söyleyen Korkmaz şöyle devam etti: “Süper Amatör Lig Bölgesel Amatör Lig’den kısa süren bir ligdir. Kaybedilen maçların da telafisi olmayacaktır. Bu yüzden baştan sona dikkatli olup, galibiyet serisi ile başlamak istiyoruz. Grubumuzda güçlü rakipler bulunuyor ve herkes elinden geldiği kadar güçlü bir takım kurdu. Hiçbir takımı kesinlikle küçümsemiyoruz, hafife almıyoruz. Sezon boyunca yapacağımız tüm maçları final havasında oynayarak galibiyetle ayrılmak istiyoruz.”

 

BÜTÜN TAKIMLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

Sezon hazırlıklarının başarılı bir şekilde geçtiğini dile getiren Çerkezköyspor Teknik Direktörü Ergun Uncuoğullarından da Başkan Ahmet Korkmaz’ın ardından kısa bir değerlendirme yaptı. Yeni sezon açılışından da bahseten Uncuoğullarından, “Çalışmalarımız tam kadro devam ediyoruz. Transferi bitirdik ve kadromuzu tamamladık. Sıkıntı ve problemimiz bulunmuyor. Her şey çok iyi gidiyor. Pazar günü ise sezon açılışı karşılaşmamız var. Ondan sonra da lig maçlarına hazırlanacağız. Lig için bütün takımlara başarılar diliyorum. İnşallah herhangi bir sakatlık ve sağlık sorunları yaşamadan bir lig bitirmelerini isterim.” dedi.

 

22 KİŞİLİK KADRO OLUŞTURDUK

Kadroda 22 futbolcunun bulunduğunu ve bunların beş tanesinin alt yapı oyuncusu olduğunu kaydeden Uncuoğullarından şöyle konuştu: “Bu genç oyuncularımız hazırlık maçlarında almaları gereken zamanları aldılar. Hepsinden çok memnunun ve ligde de zaman zaman kendilerine de şans vereceğiz. Bu genç oyuncularımız önümüzdeki yıllarda Çerkezköyspor’un önemli futbolcuları arasında yer alacaktır. Bu sezon sistemimizi 4-2-3-1 olarak düşünüyoruz. Bu zaman içinde çift forvete dönüp üçlü defans oynayabileceğimiz zamanlar da olacaktır. Karşılaşmalarda defansif yönümüzü de kullanacağız. Çerkezköyspor olarak her zaman agresif ve iyi pas yapan ekip olacağız” 

 

Haber/Seyit SÜREN