Türk Bayrağı'na yapılan saldırıları kınadı

ULUSDER Başkanı Erdal Darçın, yaptığı basın toplantısında son günlerdeki gelişmeleri değerlendirerek, "Halkımızı sağduyulu olmaya çağrıyoruz."dedi.

GÜNDEM 15.10.2014 16:10:00 0
Türk Bayrağı

Ulusal Gençlik Derneği (ULUS DER) Başkanı Erdal Darçın Türk Bayrağı’na yapılan saldırıları kınadı. Önceki akşam saat 20.00’de dernek binasında bir basın toplantısı düzenleyen Darçın, son günlerde yaşanan olaylarla ilgili değerlendirmede bulundu. Türk Bayrağı’na karşı yapılan saldırıları kınayan Darçın, bu yönde her hangi bir kargaşanın yaşanmaması için de halkın sağduyulu olması çağrısında bulundu.

 

KONSERİMİZ 19 EKİM PAZAR GÜNÜ

Basın toplantısına 19 Ekim’de ULUSDER’in düzenleyeceği konser hakkında bilgi vererek başlayan Erdal Darçın, “28 Eylül tarihinde yapılacağını duyurduğumuz konser hava şartları nedeniyle 19 Ekim Tarihine ertelendi. Pazar günü konserimizi gerçekleştireceğiz. Bütün müzik severleri konserimize bekliyoruz.”dedi.

 

HALKIMIZI SAĞDUYULU OLMAYA ÇAĞRIYORUZ

Türkiye’de ve dünyada son günlerde çok değişik olaylar meydana geldiğinide belirten Erdal Darçın, daha sonra bu konuda bir değerlendirme yaptı. Darçın  şunları söyledi: “Özellikler ülkemiz sınırları yakınında Işid olayı ve bayrağımıza yapılan saldırılara karşıyız ve bayrağımıza yapılan saldırıları kınıyoruz. Halkımızı ülkemizde her hangi bir kargaşa ve kavganın çıkmaması için sağduyulu olmaya çağırıyoruz. Çıkacak bir çatışma insanları bir birine düşürebilir. Bu nedenle halkımızı sağduyulu olmaya çağırıyoruz. Bazı insanlar son günlerde Kobani olaylarını bahane ederek neden konser düzenlediler diyebilirler. Bu konser yeni çıkmadı aylar önce alınan bir kararla ortaya çıktı ve artık erteleme gibi bir durumumuzda yok. Dediğim gibi daha önce yağış nedeniyle ertelenmişti. Bilet satışları Çerkezköy’de, Cem Kuru Yemişte, Başoğlu Şarküteride, Kapaklı’da, Pera Pastanesi’nde, Çorlu’da,  Boyut Kitap evinde yapılmaktadır. Ayrıca Belediye önünde açacağımız  satanta da yapılacak . Konser günü de Amfi tiyatro önünde yapılacak.”

 

Haber / Seyit SÜREN