TAGİD İş Kadınları Komisyonu toplandı

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği ( TAGİD ) İş Kadınları Komisyonu, Ekim Ayı Planlama Toplantısı'nı yaptı. Toplantının ardından İş Kadınları Komisyonu firma ziyaretlerinde bulundu

GÜNDEM 15.10.2014 15:17:00 0
TAGİD İş Kadınları Komisyonu toplandı

EKİM AYI FAALİYET PROGRAMI GÖRÜŞÜLDÜ

Komisyon Üyesi Canan Gökçe’nin (Trakya Teknik Kalıp) düzenlediği kahvaltı programına TAGİAD  İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er, Komisyon üyeleri Gülbin Dubaz, Nevin Köylü, Canan Gökçe, Nihal İşbilen, Ömür Akman, Seda Kurt, Özlem Büyükeren, Şebnem Atay, Meral Güleç, Nurdan Halaç, Gönül İşbul ve Filiz Aydemir katıldı. Ekim ayı faaliyet programının belirlendiği toplantıda; Hırvatistan ve Slovenya’ya düzenlenecek olan iş gezisi ve organize edilecek Dünya Ticaret Köprüsü (DTK) programı ile 1 Kasım’da TAGİD tarafından verilecek Liderlik ve Koçluk eğitimi görüşüldü. Kahvaltıda ayrıca, İş Kadınları Komisyonu üyelerine yapılacak firma ziyaretleri görüşüldü.

 

UMARIM HIRVATİSTAN VE SLOVENYA GEZİSİ BÖLGEMİZE FAYDALI OLUR

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği ( TAGİD ) İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er, kahvaltıda yaptığı konuşmada, “Komisyonumuz yoğun bir ayı geride bırakırken yine içeriği dolu programlarla yeni bir aya girmiş bulunuyor. Siz değerli üyelerimizin katılımları ile planlamasını yapacağımız programların gerek derneğimiz gerekse işletmelerimiz adına verimli olacağına inancım tam. Bugün her seferinde olduğu gibi birçok konuda fikir alışverişinde bulunarak, bölge ticaretimizi geliştirmek adına kararlar alacağız. Gelecek süreçte ki programlarımızın en önemlisi, Hırvatistan ve Slovenya iş gezileri. Bu geziler bölgemiz adına büyük önem taşımakta.”dedi. Geçtiğimiz aylarda TAGİD İş Kadınları Komisyonu olarak Hırvatistan’dan bölgemize gelen bir grup iş kadınını ağırladıklarını hatırlatan Er,  “Ayrıca Hırvatistan İstanbul Başkonsolosu, Marta Nakic Vojnovic tarafından ülkelerine davet edilmiştik. Bu nazik davet üzerine derneğimiz biz iş kadınları komisyonu için Hırvatistan ve Slovenya’ya iş gezisi organize etti. Umarım bu gezi beklediğimiz verimlilikte geçer ve ülkeler arası ticareti geliştirmesine yardımcı olur.”diyekonuştu.

 

Haber Merkezi