Kubilay Fevzipaşa'yı denetledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kamu kurum ve kuruluşlarına yaptığı habersiz inceleme ve denetimler kapsamında bu kez yeni yapılan Fevzi Paşa İlkokulu'na gitti.

GÜNDEM 15.10.2014 14:53:00 0
Kubilay Fevzipaşa

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Fevzipaşa İlokulu’na habersiz denetim ve incelemede bulundu. Sabah 8.30’da okula gelen Kubilay’ın Fevzi Paşa İlkokulu’nda olduğunu öğrenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’da daha sonra denetime katıldı.

 

SIRA EKSİĞİ BİRAN ÖNCE GİDERİLSİN

Yeni tamamlan okul binasını ve sınıflarda incelemelerde bulunan Kaymakam Metin Kubilay, sınıflardaki sıra eksikliklerinin kısa süre içerisinde tamamlanması konusunda talimatlar vedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ise yeni yapılan okul için sıraların Devlet Malzeme Ofisi’nden alımın yapıldığını, önümüzdeki günlerde geleceğini söyledi. Kaymakam Kubilay, bu kez sıraların en kısa sürede gelmesi için takip edilmesi talimatını verdi.

 

VELİLERİ DE DİNLEDİ

Öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmesi için eksikliklerin kısa sürede giderilmesi talimatı veren Kaymakam Kubilay, öğretmenlere ve okul çalışanlarına başarılar diledi. Okulda velilerle de  sohbet eden Kaymakam Kubilay, talep ve sorunları dinledi. Amaçlarının yönetimin iyileştirilerek öğrencilere daha iyi eğitim verilmesi olduğunu söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, daha sonra kantin denetimi yaptı. Kantin ve okulun eksikliklerinin tamamlanmasını vurgulayan Kubilay, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kantin denetimlerini düzenli ve özenle yapmaları konusunda uyarılarda bulunarak, talimatlar verdi.

 

KANTİN DENETİMİNDE HASSAS OLUNMASI TALİMATI VERDİ

Başarının Arttırılması Eylem Planı’nın hazırlanması konusunda Okul Müdürüne talimatlar veren Kaymakam Metin Kubilay, okulda öğrencilerle de bir süre konuştu. Okulun eksikliklerinin bir an önce tamamlanması konusunda hassasiyet gösterilmesi bir kez daha Okul Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’a söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, böylece habersiz denetimini tamamladı.

 

Haber Merkezi