Servisciler korsan servisçilerden dertli

Çerkezköylü servisçiler Kaymakam Metin Kubilay ve Emniyet Müdürü Murat Ogan'ı ziyaret ederek sorunlarını anlattı, yardım istedi.

GÜNDEM 15.10.2014 13:57:00 0
Servisciler korsan servisçilerden dertli

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Tanyeri ve dernek yönetimi Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek sorunlarını aktardı.

 

ÖNCE KUBİLAY’I ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri ve beraberindeki dernek yönetimi önce kaymakam Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Ziyarette Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’da hazır bulundu. Ziyaret sırasında servisciler olarak sorunlarını anlatan Fikret Tanyeri korsan araçlardan dert yandı. Tanyeri, “Servisçiler olarak bizlerin sorunu korsan araçlardır. Bu korsan araçlarla mücadele konusunda sizlerden gereken yaptırımın yapılmasını istiyoruz.”dedi. Başkan Tanyeli daha sonra sorunlarını sıraladı. Kaymakam Kubilay’da en kısa zamanda servisçilerin sorunlarının çözüme kavuşması için gerekenin yapılacağını belirtti.

 

EMNİYET’E GEÇTİLER

Servisçiler daha sonra Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek  Emniyet Müdürü Murat Ogan ile görüştü. Başkan Fikret Tanyeli, Emniyet Müdürü Murat Ogan’a da servisçilerin sıkıntılarını tek tek dile getirdi ve çözümlenmesini istedi. Emniyet Müdürü Ogan’da kısa zamanda servisçilerin sıkıntılarının çözüme kavuşacağını ve bu konuda gerekenin yapılacağını kaydetti.

 

İLGİDEN MEMNUN KALDILAR

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’a gerçekleştirdikleri ziyaretlerde sıcak karşılandıklarını ve servisçilerin sıkıntılarının çözümü konusunda da gerekli desteği gördüklerini belirterek, teşekkür etti. Tanyeri, “Kaymakamımız sayın Metin Kubilay ve Emniyet Müdürümüz sayın Murat Ogan’ın sıkıntılarımızın çözümü için gerekeni kısa zaman içinda yaparak, çözüme kavuşturma konusunda kararlı olmalarını dernek yönetimi olarak memnuniyetle karşılıyoruz. Gösterdikleri duyarlılık için sayın Kaymakamımız Metin Kubilay ve Emniyet Müdürümüz Murat Ogan’a teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN