15 MİLYON ALACAK VAR

Çerkezköy Belediyesi borç yapılandırmalarına başladı. Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediyenin15 milyon TL alacağı bulunduğunu açıkladı.

GÜNDEM 15.10.2014 13:00:00 0
15 MİLYON ALACAK VAR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi’ninde borç yapılandırmalarına pazartesi gününden itibaren başladığını bildirdi. Akay, yapılandırmadan faydalanmak isteyen borçluların 1 Aralık 2014 tarihine kadar müracaat etmesi gerektiğini hatırlatırken, yeniden yapılandırılacak belediyenin toplam alacağının ise 15 milyon TL olduğunu kaydetti.

 

SON MÜRACAAT 1 ARALIK 2014

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,yeniden yapılandırmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “6552 Sayılı Torba Kanunu kapsamında belediyemize emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve su borcu bulunanların yapılandırma yani taksitlendirmeleri işlemleri başlamış 13 Ekim Pazartesi günü itibariyle başlamış bulunmaktadır.Kanun hükümlerinden faydalanmak isteyen borçluların 1 Aralık 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar belediyemize başvurarak yapılandırma yapmaları gerekmektedir.Bu tarihten sonra yapılandırma yapılmayacaktır. Bu nedenle belediyemize borcu bulunan vatandaşlarımız son yapılandırma tarihini beklemeden bir an önce yapılandırmalarını yapsın.”dedi.

Akay, yapılandırma kapsamına giren belediyenin alacak toplamının ise 15 milyon TL olduğunu sözlerine ekledi.

 

 

Haber / Seyit SÜREN