1911 SEZONA MERHABA DİYECEK

1911 Çerkezköyspor bugün Yeni Bosnaspor ile oynayacağı hazırlık maçı ile yeni sezon açılışını gerçekleştirecek

SPOR 14.10.2014 15:07:00 0
1911 SEZONA MERHABA DİYECEK

1911 Çerkezsköyspor bugün yeni sezo açılışını yapıyor. İsmetpaşa Mahallesinde Mustafa Uğraş Stadı’nda saat 13.00’de yapılacak sezon açılışı öncesinde Kulüp Başkanı Murat Narcın ve Genel Kaptan Melih Gedikoğlu, basın toplantısı ile tüm Çerkezköylü sporseverleri açılışa davet etti.

 

AÇILIŞA TÜM ÇERKEZKÖYLÜLERİ DAVETLİDİR

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu’nun konuşmasıyla başlayan toplantıda Gedikoğlu, “1911 Çerkezköyspor olarak yeni sezon hazırlıklarına 8 Eylül’de başladık.çalışmalarımız hızla devam ediyor.15 Ekim Çarşamba günü saat 13.00’te yeni sezon açılışımızı İsmetpaşa Mahallesindeki Mustafa Uğraş stadında yapacağız. Sezon açılış programımıza Çerkezköy’deki spor kulüplerimizde yıllar önce top oynamış, yöneticilik yapmış ağabeylerimize ulaşabildiklerimizi de davet ettik ve onlardan oluşacak bir takımın yarım saatlik bir gösteri maçı niteliğindeki futbol müsabakası sonrasında kurban kesimi yapılacak. Kurban kesiminin ardından takım yönetimi ve futbolcular taraftarlarımıza tanıtılacak ve ardından da Yeni Bosnaspor ile açılış maçı yapılacak.”diye konuştu.

 

SAKAT OLAN 3 FUTBOLCUMUZA YER VERMEYECEĞİZ

Genel Kaptan Melih Gedikoğlu, Yeni Bosnaspor ile yapılacak sezon açılışı maçında Gökhan, Ziya ve Şafak’nın hafif sakatlıkları bulunması nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacaklarını belirtti. Gedikoğlu, “Yeni sezon çalışmalarımız kapsamında bu güne kadar yaptığımız hazırlık müsabakalarında eksikliklerini gördüğümüz tarafların eksikliklerini gidermeye çalıştık ve lig maçlarına kadarda bu eksikliklerimizi gidermiş olacağız.”dedi.

 

 FİSKTÜR PERŞEMBE GÜNÜ BELİRLENECEK

Genel Kaptan Melih Gedikoğlu, lig Fistürünün de Perşembe günü çekileceğini belirterek, “Çekilecek fikstür sonucunda da rakiplerimiz belli olacak. İlk maç bizim için çok önemli. Eğer kendi saha ve seyircimiz önünde oynar isek çok daha iyi olacak. Alacağımız ilk galibiyet futbolcularımızı çok daha iyi motive edecektir.”diye konuştu.

 

KARDEŞLİĞİN VE CENTİLMENLİĞİN GÖSTERGESİ OLSUN

1911 Çerkezköyspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narcın’da basın toplantısında şunları kaydetti: “Tüm liglerde mücadele eden takımlarımızın yeni sezonda kardeşlik, centilmenlikten ödün vermeden mücadele etmelerini arzu ediyoruz. Bu nedenle yeni sezonun kardeşliğin ve centilmenliğin göstergesi olmasını temenni ediyoruz. Tüm takımlarımıza centilmenlik çerçevesi içinde kazasız, belasız ve kavgasız bir sezon diliyoruz.”

 

Haber/Seyit SÜREN