Sitespor fark attı:4-1

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Süper Amatör Lig temsilcimiz Sitespor, hazırlık maçında Ergenespor'a adeta gol oldu yağdı. Karşılaşmadan 4-1 galip ayrılan Sitespor, sezon

SPOR 14.10.2014 11:58:00 0
Sitespor fark attı:4-1

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcimiz Sitespor Ergene Stadyumu’nda Ergene Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İlk devresi karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısında adeta tek kale oynayan Sitespor karşılaşmadan 4-1 gibi net bir skorla ayrıldı.

 

İLK YARIYI BERABERE BİTTİ

Karşılaşmanın hemen başında etkili olan temsilcimiz, oyunun ilerleyen dakikalarında maça ağırlığını koydu. Sağlı sollu ataklar geliştiren temsilcimiz Sitespor 34. dakikada M.Aslanalpın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Bu golle birlikte rahatlayan Sitespor kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verirken, oyundan düşmeyen ev sahibi ekip 45.dakikada penaltı kazandı. Orta alandan hızlı çıkan Ergene Belediyespor’da Cenk’in güzel pası ile hareketlenen Sinan rakip defans tarafından düşürüldü. Penaltıyı kullanan Yücel şık bir vuruş ile skoru eşitledi.

 

GOLLER ART ARDA GELDİ

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle giren Ergene Belediyespor yapmış olduğu değişikliklerle birlikte orta sahasında düşüş yaşaması konuk takım Sitespor daha fazla önde oynamasına neden oldu. İlerleyen dakikalarda daha rahat pas ve atak yapan takım Sitespor karşılaşmanın 65. dakikasında Türkerin golü ile skoru 2-1 yaptı. Öne geçmenin  rahatlığıyla Sitespor ataklarını sıklaştırırken 70. dakikada Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Tolga, şık bir vuruş ile topu üçüncü kez ağlara gönderdi: 3-1 

 

DÖRT KÖŞE OLDU

Üç golle iyice rahatlayan Sitespor, kalan dakikalarda bu rahatlığın vermiş olduğu özgüvenle iyi bir oyun çıkardı. Üçüncü golün ardından oyunu kontrolüne alan Sitespor, rakip kaleye sık sık gol için gitti. Karşılaşmanın son bölümlerine  ataklarını artıran Sitespor Doğu’un mükemmel vuruşu ile karşılaşmanın 82. dakikasında skoru 4-1 yaparken maçın sonucunu da belirledi.

 

Haber/Seyit SÜREN