Kapaklı'da üç partiden aynı tepki

Kapaklı'da Ak Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları ezberleri bozdu! Sokak eylemlerine ve IŞID terör örgütüne karşı bir araya gelen ilçe başkanları ortak basın açıklaması yaptı

GÜNDEM 13.10.2014 11:13:00 0
Kapaklı

Zor günlerde tek yumruk olmasını her zaman başaran Türk Milleti, son günlerde halkın sabır sınırlarını zorlayan sokak eylemlerine karşı da tek vücut olmayı bildi. Bunun en güzel örneklerinden biri önceki gün Kapaklı’da yaşandı.Kolay kolay ortak bir noktada buluşmalarına alışık olmadığımız AK Parti, CHP ve MHP’li siyasiler, ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde birlik beraberlik mesajı verdi.

 

AK PARTİ, CHP VE MHP BİRARAYA GELDİ

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin önceki gün ortak bir basın açıklaması gerçekleştirerek, IŞİD terör örgütünün tüm eylemelerine karşı tek vücut olunması gerektiğinin altını çizdi. Terörist eylemlerin ülkede can ve mal kayıplarına neden olduğunu belirten siyasiler, Türkiye’yi kaosa sürükleyecek her türlü provokatif eyleme karşı, Çanakkale ruhuyla mücadele edeceklerini ifade etti.

 

ÇANAKKALE RUHUYLA MÜCADELE EDECEĞİZ

Üç parti İlçe Başkanı’nın yaptığı ortak basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Son günlerde ülkemizde gelişen olayları üzüntü ve kaygıyla izlemekteyiz. Tarih boyunca Türk Milleti bu tür oyunlara maruz kaymıştır. Bu tür oyunlara asla ve asla boyun eğmemiştir. Kin nefret ve hainlik dolu eylemler, aynı havayı soluyup, aynı ekmeği paylaşan bu insanların provokasyona gelmesi, bizleri derinden üzmüştür. Yeni ilçemiz Kapaklı’da, bu tür provokatif eylemler olmamasında emeği bulunan, başta emniyet mensupları, sivil toplum kuruluşları ve sağduyulu halkımıza teşekkür ediyoruz. Biz siyasi parti mensupları olarak, ülkemizin bekası söz konusu olduğunda, Çanakkale’de olduğu gibi tek vücut olmayı bilen bir milletin evlatlarıyız. Ülkemiz, üzerinde oynanan bu tür oyunlar neticesinde meydana gelen bütün olayları şiddetle kınıyoruz. Ayrıca Bingöl’de haince saldırı sonucu şehit edilen Emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelere sabırlar dileriz.”

 

Haber / Ahmet KARDEŞ