Atatürk büstü saldırısına Demokrat Parti'den tepki

Tekirdağ Muratlı'da bir kırılan Atatürk Büstü ve direkten indirilen Türk Bayrağı için Demokrat Parti Malkara Teşkilatı adına Recep Arslan sert açıklama yaptı.

GÜNDEM 13.10.2014 10:38:00 0
Atatürk büstü saldırısına Demokrat Parti

BİRAN ÖNCE YAKALANMALI

Geçtiğimiz gün Muratlı ilçesindeki bir ilkokulda kimliği belirsiz şahıslar tarafından Atatürk Büstü ve Türk Bayrağı çirkin saldırıya uğramıştı. Duruma tepkisini dile getiren İlçe Başkanı Recep Arslan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve şanlı Türk bayrağına saldırıyı yapan kişi veya kişilerin bir an önce yakalanarak yetkililerden adalete teslim edilmesini istedi.

 

ESEFLE KINIYORUM

Saldırıyı sert bir dille kınayan Arslan, "Atatürk Büstünü kıranın da, şanlı bayrağımızı indirenin de tez zamanda cezasını bulması gerekir. Bunların derdi ortalığı karıştırmak, başka bir şey değil. Gocundukları şey nedir, bunu bilmek gerekir. Bunlar yakıp, yıkıp, kaçmaktan başka bir şey bilmezler, zaten başka bir dertleri yok. Atatürk’e, bayrağa uzanan eller kırılsın. Kutsal değerlerimizi o halde görünce hakikaten içim parçalandı. Muratlı’daki çirkin saldırıyı esefle kınıyorum" dedi.

 

Haber Merkezi