Doğukan Manço'da Tekirdağ Driftfest'e katıldı

Driftfest etkinliğine katılmak üzere gelen Tekirdağ'a gelen Doğukan Manço, Sakin Ol Projesi'nin uzun süredir popülerliğini korumasından memnun olduğunu söyledi.

GÜNDEM 13.10.2014 10:15:00 0
Doğukan Manço

Tekirdağ’da düzenlenen Tekirdağ Driftfest etkinliğine misafir olarak katılan Doğukan Manço, Sakin Ol Projesi’nin halen popülerliğini korumasından memnun olduğunu, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Kardeş Payı ekibiyle her zaman çalışmaya hazır olduğunu belirtti.

DRİFT PİLOTU

Tekirdağ Driftfest etkinliğinde aynı zamanda drift pilotu olan Doğukan Manço, araç kullanarak gösteri yaptı. Gösteri sonrası seyircilerin beğenisini toplayan Manço, basın mensuplarının yeni projeleri hakkındaki sorularını yanıtladı. Pistte bir gösteri yapan Manço, Sakin Ol projesinin halen popülerliğini korumasından memnun olduğunu belirterek, ”Sakin Ol projesi bizim açımızdan çok iyi gitti. Çok yakın bir zaman içerisinde yeni projeyi çıkarmayı düşünüyorum. Çünkü bu şarkının ömrü aşağı yukarı 3, 4 ay olacağını tahmin ediyorduk. Ama maşallah Sakin Ol, 6 aya yaklaştı ve hâla popülerliğini koruyor. Planlarım arasında yeni klip projemi Ekim sonuna kadar bitirmiş olmak vardı. İş yoğunluğundan dolayı istediğimiz gibi olmadı, stüdyoya kapanamadım. Tahminimce kışa doğru bir tane, bir tanede yaza doğru yeni bir proje çıkaracağım. Tuğba Yurt ile ya da başka bir solistle çalışmalar devam edecek” dedi.

 

KARDEŞ PAYI EKİBİYLE HER ZAMAN ÇALIŞMAYA HAZIRIM

Kardeş Payı dizi ekibiyle yürüttükleri Sakin Ol projesini hiç düşünmeden kabul eden Ahmet Kural, Murat Cemcir ve ekibiyle her zaman çalışmaya hazır olduğunu belirten Manço, şöyle konuştu: “Ahmet Kural, Murat Cemcir daha doğrusu Kardeş Payı ekibiyle çok iyi bir çalışma gerçekleştirdik. Onlarla her zaman çalışırım. Zaten klip öncesi çalışmalarımızda vardı. Onlara her zaman benim kapım açık, çünkü onlar bana hiç düşünmeden kapılarını açtı.” 

 

7 YILDIR DRİFT YAPIYOR

Yedi yıldır drift yaptığını belirten Doğukan Mançu, driftten bir buçuk yıldır performansları ve Survivor sebebiyle ayrı kaldığını, yeni aracın bitmesiyle iki aya kadar pistlere geri dönmeyi düşündüğünü ifade etti.

 

 

Haber Merkezi