Süleymanpaşa'dan bir ilk

Süleymanpaşa Belediyesi 'Halk Günü'ne yeni bir boyut kattı. Artık, Belediye yetkilileri vatandaşları evlerinde dinlemeye başladı.

GÜNDEM 12.10.2014 15:49:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, 'Halk Günü' kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. 

 

YERİNDE HALK GÜNÜ

Halk Günü kapsamında ilk olarak belediye binasında vatandaşları dinleyen Akköse, daha sonra vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sıkıntılarına çözüm aradı. 100. Yıl Mahallesi, Aydoğdu Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi’nden gelen görüşme taleplerini değerlendiren Akköse, vatandaşların geçmiş bayramını kutlayarak bayram çikolatası hediye etti. 

 

HALKLA İÇ İÇE SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ARANIYOR

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse her zaman halkla iç içe olarak sıkıntılarına çözüm arayacaklarını söyleyerek, "Başkanımızın talimatı doğrultusunda her hafta gerçekleştirdiğimiz halk gününde vatandaşlarımızın sıkıntı ve taleplerine yine çözümler aradık. Mümkün olduğunca da sıkıntıları yerinde görüp çözümlerimizi daha hızlı bir hale getirmek istiyoruz. Bu kapsamda da 3 ayrı mahallemizde vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettik. Süleymanpaşa Belediyesi olarak her zaman halkımızla iç içe olup belediyemizi bu şeklide yönetmeye devam edeceğiz" dedi.

 

Haber Merkezi