Hava değişimine geldi bacağından bıçaklandı

Askerden hava değişimi ile Kapaklı'ya gelen Özkan S, para yüzünden çıkan tartışma sonucu bacağından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Özkan S'nin sağlık durumunun iyi olduğu Ã?

GÜNDEM 12.10.2014 15:36:00 0
Hava değişimine geldi bacağından bıçaklandı

Askerden hava değişimi için Kapaklı’ya izne gelen Özkan S., önceki gün çıkan bir kavgada aldığı bıçak darbesi sonucu yaralandı.  

 

BIÇAĞA SARILDI

Olay önceki gün saat 19.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’nde Kapaklı Çok Programlı Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre vatani görevini Ordu Ünye’de yapan 20 yaşındaki Özkan S., bonzai adlı uyuşturucu madde temin etmek üzere T.Ö., B.D. ve S.D.’den bir miktar para aldı. Emanet olarak da güneş gözlüğünü verdi. Sonraki günlerde güneş gözlüğünü geri isteyen Özkan S. ile parasını geri isteyen B.D. arasında tartışma başladı. Kısa sürede hararetlenen tartışma kavgaya dönüştü. Olay yerinden kaçan B. D., yanına aldığı arkadaşları ile geri döndü. Yeniden alevlenen kavgada B.D. belindeki bıçağa sarılarak, Özkan S.’yi yaraladı.

 

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Sol bacağından aldığı bıçak darbesi ile kanlar içinde yerde kalan Özkan S.’ye ilk müdahale çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil ekiplerince yapıldı. Özkan S. yapılan müdahalenin ardından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı Özkan S.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

MAHKEMEYE ÇIKARILDI

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise T.Ö., B.D. ve S.D.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Önceki gün öğle saatlerinde Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edilen Bilal D., Cumhuriyet Savcısı Mehmet Değiş’in sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ