1911 Silivrispor'a diş geçiremedi

Kurduğu güçlü kadroyla 2014-2015 sezonu hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor en ciddi sınavını 3.Lig ekiplerinden Silivrispor karşısında verdi. Sakatlıkları devam eden ileri uç oyuncula

SPOR 10.10.2014 16:17:00 0
1911 Silivrispor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor kendi sahasında Silivrispor ile hazırlık maçında boy gösterdi. 1911 Çerkezköyspor 3.Lig’de zirvede yer alan Silivrispor’a 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

 

SAAT 16.00’DA KARŞILAŞTILAR

1911 Çerkezköyspor ile Silivrispor saat 16.00’da Mustafa Uğraş Stadında karşı karşıya geldi. Maça 1911 Çerkezköyspor Muzaffer, Tolga, Erkan, İsmail, Tuna, Gençağa, Oguz, Vedat, Ufuk, Musa ve Gökhan ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Silivrispor ise  İsmail, Yunus, Bülent, Ender, Muhsin, Özgür, Ali, Yasin, Oğuz, Yaman ve Mustafa kadrosu ile çıktı.

 

SİLİVRİSPOR ORTA SAHADA ÜSTÜN OYNADI

Maça temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor başlarken, ilk dakikalarda Silivrispor etkili oldu. Maçın başlamasının ardından orta alan hakimiyetini ele geçiren Silivrispor 1911 Çerkezköyspor’a karşı üstün bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru temsilcimiz sağ kanattan Oğuz Kaptan ile etkili olmaya çalışsa da istediği golü bulamadı. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı ise 25.dakikada gerçekleşti. Sağ kanattan gelişen atakta Silivrispor’da topla buluşan Mustafa’nın vuruşunu galeci Muzaffer son anda kontrol etti. Bu pozisyonun hemen arkasında karşılaşmanın 28.dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan Silivrispor’un ileri uç oyuncularından Mustafa’nın vuruşu üstten auta çıktı.

 

İLK YARI BERABERE BİTTİ

İlk yarının kalan dakikalarında karşılıklı ataklar gelişirken, 36.dakikada gelişen Silivrispor atağında topla buluşan Oğuz’un vuruşunu kaleci Muzaffer bir kez daha kontrol ederek gole izin vermedi. Özellikle sağ kanattan etkili hücumlar geliştiren Silivrispor karşısında temsilcimiz zor anlar yaşadı. İlk devrenin uzatma dakikalarında sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Oğuz’un vuruşunu kaleci Muzaffer güzel bir kurtarışla kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk devresinde gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre 0-0 sonuçlandı.

 

İLK GOL PENALTIDAN GELDİ

İkinci devreye oyuncu değişikliği ile çıkan 1911 Çerkezköyspor sol kanattan Gürel ile hücumlar geliştirdi. 57’inci dakikada sağ kanattan gelişen atakta Bahadır’ın ortasında temsilcimizden Vedat topu ağlara gönderdi ancak karşılaşmanın hakemi ofsayt gerekçesi ile  golü iptal etti. Ofsayt nedeniyle sayılmayan golün ardından ataklarını sıklaştıran Silivrispor 64.dakikada penaltı kazandı. Sağ kanattan gelişen atakta Yunus ceza sahası içinde İsmail tarafından düşürüldü. Topun başına geçen Yunus kendi yaptırdığı penaltıyı gole çevirdi.

 

SİLİVRİ FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİ

Yediği golün ardından oyun disiplininden kopan 1911 Çerkezköysporlu futbolcular sık sık hata yaptı. Savunma arasına atılan toplarla birlikte etkili olan Silivrispor ikinci golü aradı. 68.dakikada sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine hareketlenen Mustafa savunma ve kaleci Muzaffer’i geçti. Mustafa müsait pozisyonda topu auta göndererek ikinci gol fırsatını değerlendiremedi.70’inci dakikada orta alandan hızlı çıkan Silivrispor’da Ali topla buluştu Ceza sahası içinden Ali’nin gerçekleştirdiği sert vuruşu kaleci Muzaffer aynı güzellikle kornere çeldi. Kullanılan kornerde topa iyi yükselen Bülent’in vuruşu üstten auta çıktı.

 

KALECİ MUZAFFER DEVLEŞTİ

Silivrispor karşısında beraberlik golünü arayan temsilcimiz ileride çoğalmakta zorlandı. Sağ kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Oğuz’un vuruşunu kaleci iki hamlede kontrol etti. Oyun disiplininden kopan rakibimizin kalesine gelmekte zorlanmayan Silivrispor’da sağ kanattan buluşan Mustafa’ın ortasında topla buluşan Yaman’nın vuruşunu kaleci Muzaffer mükemmel bir şekilde uzanarak çıkardı. Rakibi karşısında kanatlardan hücum geliştirmeye çalışan 1911 Çerkezköyspor istediği golü bir türlü bulamadı.

 

2-0 YENİLMEKTEN KURTULAMADIK

Silivrispor üstünlüğünde geçen karşılaşmanın 84.dakikasında konuk ekip ikinci golü de buldu. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına sarkan Ömer şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan da başka gol gelmedi. Karşılaşma güçlü Silivrispor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Haber/Seyit SÜREN