Altı yol kavşağına ışık istiyorlar

Günün belirli saatlerinde ve özellikle de halk pazarının kurulduğu günlerde yoğunluğun arttığı Altı Yol Kavşağının kazalara da neden olduğunu söyleyen vatandaşlar, trafik ışığı koy

GÜNDEM 10.10.2014 13:11:00 0
Altı yol kavşağına ışık istiyorlar

Çerkezköy’ün girişindeki altı yol kavşağı günün belirli saatlerinde özellikle de halk pazarının kurulduğu perşembe ve pazar günlerinde keşmekeş yaşanıyor. Kavşakta yaşanan yoğunluk nedeniyle yayalarında oldukça etkilendiğini söyleyen Çerkezköylüler, buraya trafik lambası istiyor.

 

ALTI YOL KAVŞAĞINA ACİLEN TRAFİK LAMBALARI KONULSUN

Çerkezköylüler altı yol kavşağına acilen trafik lambası konulması gerektiğini savunuyor. Altıyol kavşağındaki trafik sıkışıklığının tek çözümünün trafik lambalarının konulması olduğunu söyleyen vatandaşlar bir an önce bununla ilgili yetkililerin harekete geçmesini bekliyor. Bölgede, daha önce trafik lambalarını bulunduğunu ancak trafik akışını durdurduğu gerekçesi ile kaldırıldığını anlatan vatandaşlar, “Trafik lambalarının bu bölgeden kaldırılması yanlış oldu. Şimdi artan nüfus ile birlikte araç sayısının da her geçen gün artması neticesinde çok iyi bu yanlışlık çok iyi görülüyor.”dediler.

 

AMBULANSLARDA SORUN YAŞIYOR

Vatandaşlar trafik sıkışıklığında bir çok sürücünün bir birine geçiş öncülüğü vermemesi ve aynı anda karşılıklı geçmeleri sırasında burada zaman zaman maddi hasarlı kazalarında çokça yaşandığını belirtiyor. Trafik yoğunluğu nedeniyle ambulansların bile hasta nakilleri sırasında geçiş yolu bulamadıklarını hatırlatan bölge sakinleri, trafik sıkışıklığı yaşandığı saatlerde burada görev alan trafik polislerinin de trafiği rahatlatma çalışmaları sırasında çok zorlandıklarını kaydetti.

 

Haber / Seyit SÜREN