DAHA KAÇ KAZA OLACAK?

Trafik ışığı olmayan kavşaklar gün geçmiyor ki bir başka kazaya davetiye çıkarmasın. Onlardan sonuncusu Bahçeli Camii önündeki kavşakta yaşandı!

GÜNDEM 8.10.2014 17:12:00 0
DAHA KAÇ KAZA OLACAK?

Trafik ışığı olmaması nedeniyle sürücü ve yayaların da sık sık kaza olması nedeniyle şikayetçi olduğu Yıldırım Beyazıt Mahallesi Namık Kemal Bulvarı Bahçeli Cami önündeki kavşakta iki araç birbirine girdi. Kazada iki kişi yaralandı.

 

İKİ KİŞİ YARALANDI

Namık Kemal Bulvarı’nda seyir halindeki Aytekin Çevik idaresinde olan 59 TK 002 plakalı araç ile Naik Tabancı idaresindeki 34 BJ 4856 plakalı araç Bahçeli Camii önündeki kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta büyük çapta maddi hasar meydana gelirken iki araç içersinde bulunan  Necla Akar ve Güler Tarak kazada yaralandı. Yaralılara ilk müdahale, kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapıldı. Yaralılar Necla Akar ve Güler Tarak ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

VATANDAŞ TEPKİ GÖRTERDİ

Araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açılırken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın ardından kavşakta ışık bulunmamasına tepki gösteren vatandaşlar, “Hemen her gün kazaların yaşandığı bu kavşakta bir çok vatandaşımız ölüyor ve yaralanıyor. Yetkililerin bir an önce buna çare bulması gerekiyor. Kazaların yaşandığı Kumlu Geçit Kavşağı’na ekipler trafik ışıkları koyarken, neden bu kavşağa koymadıklarına anlam veremiyoruz.”dediler. Bu arada, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

 

Haber/Gökhan Teker