Eylül'de 23 imar durumu düzenlendi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, eylül ayı içerisinde imar planları ile ilgili 22 düzenleme yaptıklarını açıkladı

GÜNDEM 8.10.2014 13:51:00 0
Eylül

Kapaklı Belediyesi’nin her ay gerçekleştirdiği ‘Aylık Değerlendirme Toplantısı’ kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün ‘Eylül Ayı Faaliyetleri’ hakkında bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bir aylık süre zarfında toplam 23 imar durumu düzenlendiğini ifade etti.

 

126 ADET YAPI KULLANMA İZİN BELGESİ DÜZENLENDİ

Eylül ayında 23 adet imar durumu düzenlendiğini söyleyen İrfan Mandalı, “İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce bir aylık süre zarfında toplam 26 adet Yapı Ruhsatı, 126 adet de Yapı Kullanma İzin Belgesi düzenlendi. 15 adet Kat İrtifakı düzenlenmiş, ayrıca 9 adet şikayet de incelenmiş ve cevaplandırıldı” dedi.

 

4 ADET ENCÜMEN KARARI ALINDI

Bir aylık süre zarfında 154 adet inşaatın hak ediş kontrollerinin yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Mandalı, “Eylül ayında 4 adet tevhit, ifraz işlemi tamamlandı. Bir y içinde 18 adet geçici ustalık belgesi düzenlenirken, 20 adet de asansör kontrolü ve tescili yapıldı. Ayrıca Resmi kurumlardan gelen 21 adet evraka da cevap verildi ve 4 adet de encümen kararı alındı” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ